Nyheder

Isdisco ramt af FAKE NEWS

10. okt. 2018, kl. 21.57

Der er FAKE NEWS i omløb på forskellige sociale medier - og onde tunger påstår at klubben lukker Isdisco.


Dette er NATURLIGVIS falske nyheder, fra nogle personer som vil klubben det ondt.


Det har intet på sig - ISDISCO kører videre på lørdag igen, hvor vi slår dørene op som normalt kl. 18.30 til en sjov aften for mange hundrede begejstrede unge mennesker.


Klubben arbejder på at finde frem til de skylde, som naturligvis vil blive politi anmeldt, så hvis nogle ligger inde med oplysninger der kan føre til opklaringen, hører vi meget gerne fra Jer her i tråden.


Med venlig hilsen 

Bestyrelsen 

Gentofte Stars

KOM OG PRØV I GENTOFTE

26. sep. 2018, kl. 14.55


KOM TIL GENTOFTE OG PRØV ISHOCKEY 🏒🏒


 Er dit barn 3-8 år så kom forbi Gentofte ishockey klub og prøv 👏
 Søndag den 7. oktober kl. 10.00 - 11.30
 Husk cykelhjelm og varmt tøj
 Vi har resten af udstyret - OG DU LÅNER GRATIS
 Tag meget gerne skolekammerater og børnehave venner med


Spørgsmål? Send en SMS til Lea (holdleder) på 53381590, så ringer hun til dig.

DIU har ansat ny udviklingskonsulent

13. sep. 2018, kl. 14.26


Et nyt ansigt tiltræder fra på mandag - den 17. september i administrationen hos Danmarks Ishockey Union.


Christina Lissa Benn bliver unionens nye udviklingskonsulent. Her skal hun især have fokus på rekruttering af børn og unge, uddannelsestilbud til DIU's medlemsklubber og den overordnede koordinering og opfølgning på strategiplan 2018-21 som DIU og DIF har indgået aftale om. 


Christina Lissa Benn er uddannet sociolog, og har i de seneste år arbejdet ved Center for Ungdomsstudier med fokus på undersøgelser om børn, unge, idræt og trivsel. 


Det har været med særlig vægt på udviklingsprojektet: "Gode idrætsmiljøer for piger med fokus på praktiske redskaber til at forstå, udfordre og fastholde piger i sport." 


Christina Lissa Benn har sideløbende med sit professionelle arbejdsliv bedrevet frivilligt foreningsarbejde de seneste 10 år, og de seneste tre år har hun arbejdet frivilligt i Dansk Amerikansk Fodbold Forbund med udvikling af cheerleading.


Christina går straks i gang med forberedelserne til og afholdelse af LØVE-dagen d. 6. oktober 2018. 


- Vi havde et stærkt felt af ansøgere med store styrker, men vi er sikre på at have ramt rigtigt med Christina, der har lige nøjagtig de kompetencer, vi efterspørger. Hun kommer med stor faglighed og kigger på ishockeyen med nye øjne. På den måde får vi et friskt pust ind i organisationen, og vi glæder os virkelig til samarbejdet, siger DIU-direktør Ulrik Larsen.

U17 vandt puljeturnering

12. sep. 2018, kl. 08.18


Sommerpausen blev brugt til en mindre rokade i spillertruppen, da tre spillere har søgt lykken i jyske klubber – Conrad Ahlberg og Marcus Lind til Vojens, mens Frederik Kanlund har søgt lykken på den jyske hede, Herning. Sidst er Conrad Schmidt vendt tilbage til Rødovre. Alle stærke spillere, der ville indgå i vores tre første kæder.


Modsat har vi taget mod Casper Knudsen og Noa Flygenring fra Hvidovre samt Christopher Møller Nielsen fra Rungsted og Alexander Flecks fra Herlev. Desuden er Nicolaj Voldmester kommet ”hjem” efter en sæson i Rungsted.


I weekenden var vi uden de to målmænd Filip Popovic og Cassandra-Repstock Romme samt vores langtidsskadede back Victor Jacobsen. Træningsresultaterne har ikke ligefrem været noget at juble over, så det var med lettere frygt om røvfuld mod landets stærkeste hold, vi forældre gik puljeturneringen i møde. Der var dog håb om en sejr over Esbjerg, der – på papiret – var puljeturneringens svageste hold.


At vi langt fra var favoritter, kunne man se i den første kamp, da Rødovre havde sparet deres 1. kæde og nærmest mødte op med et U15 hold. Som altid mod Rødovre, spillede vi henholdende og med alt for stor respekt. Men sejren på 2-0 viste et fint billede, efter en halvdårlig kamp spillet i et sløvt tempo uden intensitet.


Men sejren viste sig at give drengene den tiltrængte selvtillid, for det var et helt andet intenst U17 mandskab fra Gentofte resten af turneringen.


Vi var hårdt ramt af kendelser imod os, kombineret med mange dumme udvisninger, så vi i alt fik 92 udvisningsminutter i løbet af fem kampe. Det var ganske simpelt ikke godt nok af vores drenge, hvilket betød, der blev trukket kæmpe veksler på vores første boxplay formation gennem store dele af turneringen.


Men vi spillede alligevel godt. I et højt tempo, til tider med højt presspil, andre gange klogelig defensivt og ofte med gode kombinationer. Jeg synes, vi var et af to mandskaber, der spillede som et hold. Aab var i øvrigt det andet.


Vores drenge løb for hinanden uden puck, men ligeså vigtigt afleverede de til hinanden og spillet blev bedre som kampene skred frem. Vi viste høj moral, bl.a. ved at komme bagud mod Vojens og alligevel vinde 5-4, at komme bagud 0-2 mod Aab, efter en periode i undertal og alligevel vinde 2. periode 3-0 og dermed kampen 3-2. Rigtig flot.


Den flotteste kamp var dog mod ”solo-kongerne” fra Herning, der gang på gang løb ind i ’muren’ i skikkelse af vores stærke defensiv og keeper. 4-0 lød sejrscifrene på i den moralske ’finale’. Selvom Herning brugte meget tid i vores zone, var de fleste afslutninger ”grønne”, fordi vi holdt dem på yderkanten.


Det blev til et nederlag mod Esbjerg, som blev sidst. Denne kamp tabte vi i udvisningsboksen, da vi igen tog nogle rigtig dumme udvisninger. Denne gang i 2. periode, forinden havde vi ellers bragt os foran 3-1 og kørte de stakkels vestjyder ud af isen. I stedet lukkede vi dem ind i kampen og endte med at tabe 4-5, så Esbjerg kunne juble kæmpe stort. Det var faktisk ret fedt at se.


Selvom vi tabte til Esbjerg, vil jeg mene, Hvidovre var sportsligt mere berettiget til pulje A end Esbjerg. 


Ser vi tilbage på puljeturneringen, har vi fire dygtige kæder, vi skal have LANGT FÆRRE udvisninger og så er det super fedt, der er blevet plads til årgang ’04 spillere, der gør det godt og som er ’beskyttet’ af vores generelt store fysik. At alle kæderne gjorde det godt, var det ingen tvivl om, men alligevel skilte 1. kæden sig ud – turneringens i særklasse bedste, som kommer til at gøre en forskel i løbet af sæsonen, hvis niveauet som minimum fastholdes.


Sidst, men ikke mindst… jeg har en fornemmelse af, at Rødovre ikke undervurderes os næste gang, vi spiller mod dem. 


Stillingen:


1)      Gentofte 12 point


2)      Herning 9 point


3)      Rødovre 9 point


4)      Vojens 6 point


5)      Aab 4 point


6)      Esbjerg 4 point 


God sæson


Peter Fugl

Flordia Pro Hockey Camp i efterårsferien

9. sep. 2018, kl. 14.30

Gus har trænet nogle af de største stjerner i NHL bl.a. Johnathan Huberdeau – Florida Panthers (Rookie of the year 2012-13 NHL), Alexander Barkov - Florida Panthers (Soshi Finnish national team), Nick Bjugstad - Florida Panthers, Alex Galchenyuk - Montreal Canadians, og mange flere... Gus evner OGSÅ at være en motiverende og dygtig træner for børn og unge! Kom og bliv en dygtigere hockeyspiller. Der vil være 2 ispas og 1 off-ice-pas pr. dag


Du kan tilmelde dig her:


http://www.gentoftestars.dk/kl...


Niels Jacobsen 1954 - 2018

20. jul. 2018, kl. 07.15


Det er med stor sorg vi har modtaget den triste nyhed, at Gentofte Stars onsdag mistede en af sine helt store personligheder, da Niels ”Silke” Jacobsen gik bort efter længere tids sygdom.


Silke var aktiv i klubben til det allersidste, hvor han i lang tid trodsede sin sygdom og sjældent missede en træning eller kamp for sit Oldboys hold. Silke var på sine ”gamle” dage ikke blandt de hurtigste, men var alligevel ofte en afgørende faktor, hvor han med sin gode teknik og spilforståelse stadig kunne sætte sine langt yngre holdkammerater op til målchancer.   


Han kom til Gentofte/HIK i 70’erne hvor han som spiller på klubbens 1. divisionshold - op til midten af 80’erne, brillerede med sin målfarlighed og gode overblik.


Siden blev det til flere trænergerninger, hvor han var medvirkende til at sende nogle af klubbens største talenter ud i den store verden.


Som person vil vi huske Silke – og savne ham som en stærk leder, et forbillede for både unge og gamle, en god ven og ikke mindst hans lune, jyske gemyt.


Hvil I Fred, kære Silke!


På klubbens, og holdkammaraternes vegne


Michael Schäbetal

Der arbejdes på et stærkt 1. Div. team

8. jun. 2018, kl. 15.42

Nu hvor eliten desværre måtte holde en pause - sætter klubben kursen for et stærkt 1. Div. hold som så småt er begyndt at tage for. Flere af de unge talentfulde spillere fra sidste år har valgt at blive og give den en skalle, og i dag kan vi godt løfte sløret - Hebsgaar er tilbage, se mere om denne gode nyhed her: http://www.faceoff.dk/kristian...

Kåringer sæson 2017/2018

7. jun. 2018, kl. 23.05


Årets afslutningsfest blev noget af et tilløbsstykke, hvor over 200 glade ishockeybørn og forældre mødte op for at fejre deres kammerater, som i samme forbindelse blev kåret til årets kammerat eller spiller.


Følgende spillere blev kåret for sæsonen 2017/2018:


Årets U7:


Spiller: Daniel Heeris


Kammerat: U7 - Alle spillere


Årets U9:


Spiller hvid: Felix Hartley


Kammerat hvid: Mattis Back


Spiller rød: Teresa Christensen


Kammerat rød: Valdemar August Moestrup Høegh Bergmann


Årets U11:


Spiller 11.1: Silja Rasmussen


Kammerat 11.1: Mads Foss


Spiller 11.2: Nicolai Ebdrup


Kammerat 11.2: Anton Engelund Petersen


Årets U13:


Spiller 13.1: Frederikke Foss


Kammerat 13.1: Nanna Stricker


Spiller 13.2: Augsut Lundsteen


Kammerat 13.2: Mads Scheel Frederiksen


Årets U15:


Spiller 15.1: Oskar Just


Kammerat 15.1: Mingus Prehn Pedersen


Spiller 15.2: Carl-Emil Lopdrup-Hjorth


Kammerat 15.2: Oliver Thorøe


Årets U17:


Spiller: Mads Jørgensen


Kammerat: Kristian Esmark


Årets U20:


Spiller: Peter Lauritzen


Kammerat: Gustav Edwards


Årets 1. Div.:


Spiller: Nicklas Jensen


Kammerat: Johan Eksing


Årets træner: Jan Nielsen


Årets målmand: Mads Jørgensen


Årets fysiske præstation: Oscar Schulze


Årets spiller: Jeppe Klitgård


Årets frivillige leder: Christine "Gøller" Hastrup


Bestyrelsen vil gerne benytte lejligheden til at ønske alle et stort tillykke med kåringen.


Mvh


Bestyrelsen


Gentofte Stars

Gode tilbud fra Skatertown

24. maj. 2018, kl. 16.52

I Skatertown har de lidt rester tilbage af Nexus 1N  Stave, og som medlem af Gentofte Stars har du nu muligheden at købe topstave til sæson starten, med ekstra stor rabat.


Flex 40 og  52    799,-


Flex 60 og 67     699,- 


Log in på www.Hockeyshop.dk


Eller kom til Skatertown på Søborg hovedgade, fra fredag d. 1. juni


Først til møllen……….

Mulighed for Fys/Gymnastik i Hal 1

14. maj. 2018, kl. 10.47

Gentofte
Sportspark har lagt måtte ud i Hal 1, så det vil være muligt at træne Fys
indendørs de kommende uger/måneder.


 Vigtigt


Der er sat
skilte op hvor I må træne og med hvad. Det er yderst vigtigt at dette
overholdes, da anden adfær vil skade gulvet.


Der SKAL ryddes
op efter hver træning, og hvis de enkelte hold ikke kan finde ud af der - så
lukker Sportsparken af igen.  Det er ikke
tilladt at træne på de hvide flader. Der vil blive sat nogle kegler op med
afspærringsbånd. Respekter venligst dette og respekter lukketiderne. J


 - Bruserne i hal 2 er
endnu ikke klar. Der
skal laves noget såkaldt CTS-styring, og de venter på elektrikeren.


Mvh


Bestyrelsen

Bruserne stadig under reparation

4. maj. 2018, kl. 17.33
Det vil ikke være muligt at benytte bruserne i hal 2 før onsdag i næste uge, og vi bliver derfor nød til at henvise til det gamle omklædningsrum nummer 15 på gangen i hal 1. Beklager de ulejlighed som dette måtte medføre.


Mvh


Bestyrelsen

Hvordan fastholder vi de unge i foreningslivet? Deltag i arrangement...

3. maj. 2018, kl. 13.56

 


Den 22. maj holder Gentofte Kommune et temamøde omkring fastholdelse af unge i foreningslivet.


 Alle er meget velkomne til at deltage, så spred gerne budskabet i klubben - det er et åbent arrangement


Se pdf her


 

To seje Gentofte piger snuser til landsholdet

2. maj. 2018, kl. 06.55
Det er ikke kun på ungdomslandsholdet for drengene at Gentofte spillerne begynder at dukke op i ny og næ - to mega seje piger følger i deres spor.  


U18 kvindelandsholdet afvikler nemlig en 'rookie-samling' i Odense - og her tikkede der invitationer ind forleden til  Frederikke Foss og Nanna Stricker, begge U15. 


Det er jo imponerende flot gået af de to Genner-piger, som i en ganske tidlig alder banker på døren til Landholdet. Her fra klubben skal lyde et meget stort tillykke, samt ikke mindst held og lykke - gi' den gas.


Programmet for samlingen er:


11.00 Mødetid og velkommen 


11.30-13.15 Fystest 


13.15 Frokost
14.45-16.00 


Istræning
17.45-19.15 


Farvel og tak.


Følgende spillere er udtaget til samlingen


Målmænd:
Aya Juhl Petersen, Rødovre
Caroline Thomsen, Amager
Mille Jensen, Odense


Angribere:
Alberte Schlie, Esbjerg
Emma Aller Mathiesen, Hvidovre
Lea Hansen, Odense
Madeleine Aalling, Herlev
Helena Heide, Hvidovre
Sarah Stauning, Silkeborg
Katrine Westmark, Frederikshavn
Sofia Skriver, Silkeborg
Natasja Flarup Holm, Frederikshavn
Frederikke Foss, Gentofte
Frida Kielstrup, Hvidovre
Maria Thor Lauritsen, Silkeborg


Backs:
Sille Flygenring, Hvidovre
Emily Kristoffersen, Hvidovre
Fillippa Enevoldsen, Esbjerg
Ida Amelang, Amager
Lærke Søndergaard, Aalborg
Signe Sørensen, Amager
Sofie Skott, Silkeborg
Nanna Stricker, GentofteSe Canada træne og få en autograf

26. apr. 2018, kl. 17.28

Kære medlemmer i Gentofte

En unik mulighed...

På vegne af den canadiske ambassadør til Kongeriget Danmark, Emi Furuya, er det mig en stor glæde, at invitere dig og alle spillere i klubben til at overvære det canadiske ishockeylandshold for herrer træne samt efterfølgende mulighed for at møde spillerne og få autografer.


 Arrangementet finder sted:

Lørdag d. 5. maj i Kvik Hockey Arena i Herning fra kl. 15:00 – 17:00, hvor ambassadøren også vil være tilstede.


Programmet er som følger:


Kl. 15:00                               Ankomst for tilskuere til Kvik Arena (mødes i foyer)


Kl. 15:10                               Døre lukkes til hallen


Kl. 15:15 – 16:15                Hockeylandsholdet træner


Kl. 16:30 – 16:45                Mød spillerne og få autograf (mødes i foyer)


Kl. 17:00                               Afslutning af arrangement


Jeg håber, at I vil sprede invitationen i klubberne, og at vi ser rigtig mange af jeres spillere lørdag d. 5. maj. I må meget gerne give mig en melding på mail, om arrangementet er af interesse for jeres klub.

Med venlig hilsen 


Mads Helleberg Dorff Christiansen


Mads Helleberg Dorff Christiansen
Senior Political & Public Affairs Advisor /  Conseiller principal en politiques & affaires publiques Embassy of Canada to the Kingdom of Denmark / Ambassade du Canada au Royaume du Danemark
Kr. Bernikows Gade 1, DK-1105, Copenhagen K /Copenhague K


Tele: +45 3348 3222
Mob.: +45 2635 3231


mads.christiansen@international.gc.ca

​ Nye folk i Gentofte Stars bestyrelse

23. apr. 2018, kl. 12.02


Tak
for et godt fremmøde til generalforsamlingen hvor der var god debat
omkring flere forskellige emner, hvor emnet om forældrehjælp/vagter
samt de indsendte forslag trak størst debat. Alle emner som den nye
bestyrelse tager til sig og vil forsøge at finde fornuftige
løsninger på.


Formand
Michael Christensen har af personlige årsager valgt at trække sig
og ligeledes havde Mathias Rugholm pga. færdiggørelse af studier
valgt at trække sig og blive suppleant. Derfor var det glædeligt at
vi kunne byde Thomas Thomsen (U17) og Jesper Hartmann (U13) velkommen
som nye bestyrelsesmedlemmer.


Bestyrelsen
har efterfølgende konstitueret sig som følger: Formand Lars
Hummelmose, næstformand Søren Øverup, kasserer Camilla Foss, samt
tre menige medlemmer, Rikke Gaarsdal Skjøth, Thomas Thomsen og
Jesper Hartmann.


Lad
os benytte lejligheden til at minde Jer om årets afslutningsfest,
som er planlagt til fredag den 25. maj, og ikke mindst at minde Jer
alle om klubbens Malmø camp, som vi naturligvis igen i år forventer
bliver et tilløbsstykke.


Malmö
Campen er klubbens opstartsuge for næste sæson, en uge hvor alle
får mulighed for at være sammen på isen, samt ikke mindst få en
masse oplevelser sammen uden for isen, så de bliver rystet godt
sammen inden den nye sæson for alvor starter.


Malmö
Campen ER noget helt specielt, og en event at vi som klub kan være
rigtig stolte af, vel mødt.


Med
venlig hilsenBestyrelsen

Yes - tilmelding til Malmö Campen 2018

3. apr. 2018, kl. 11.16


Så er den her - tilmeldingen til årets Malmö Camp er åben. Vi glæder os allerede, se vedhæftede:


INVITATION TIL MALMØCAMP 2018.pdf

Generalforsamling - torsdag den 12. april

21. mar. 2018, kl. 09.39


Så er indkaldelsen til årets generalforsamling sendt ud, se nedenstående:INDKALDELSE TIL GENERALFORSAMLINGMedlemmerne i Gentofte Stars indkaldes hermed
til Ordinær Generalforsamling.Generalforsamlingen afholdes på Gentofte
Stadion rum 27Torsdag den 12. APRIL 2018 kl.18.00


Jf.
klubbens vedtægter med følgende dagsorden:

 1. Valg af dirigent

 2. Bestyrelsens beretning for den afsluttede sæson

 3. Fremlæggelse og godkendelse af det reviderede
  årsregnskab

 4. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller medlemmer

 5. Bestyrelsens forelæggelse af budget for det
  kommende regnskabsår

 6. Fastsættelse af kontingent og
  administrationsgebyr for for sent indbetalt kontingent i den
  efterfølgende kontingentperiode

 7. Valg af bestyrelse

 8. valg af 2 revisorer

 9. Valg af en eller to suppleanter til bestyrelsen

 10. Eventuelt

Eventuelle
forslag skal være bestyrelsen i hænde senest 14 dage inden
Generalforsamlingen.Det reviderede regnskab kan rekvireres ved
henvendelse til klubben på info@gentoftestars.dk


med
kopi til klubbens formand på formand@gentoftestars.dk.vegne af Bestyrelsen


Gentofte
Stars


Søren
Øverup


§
8 Valg af bestyrelsesmedlemmer: Følgende personer er på valg:
Michael Christensen, Rikke Skjødt og Mathias Rugholm – Michael og
Rikke ønsker genvalg. Bestyrelsen foreslår genvalg af Michael,
Rikke. Mathias Rugholm tilbyder sit kandidatur som suppleant, hvilket
bestyrelsen bakker op.


Gentofte,
den 19. marts 2018


Bestyrelsen

U13 vinder SM bronze

12. mar. 2018, kl. 07.32


 
I den forgangne weekend vandt Gentofte Stars U13 bronze ved SM i Herlev. 

En sejr over Hvidovre var nok til at sikre bronzen efter nederlag til Rødovre og Herlev. 

Kampen mod Hvidovre blev vundet på straffeslag, efter 1-1 i ordinær tid, med et enkelt mål af Gentofte og en stor målmandspræstation, der tog alle tre straffeslag fra Hvidovre.

At nå til en SM bronze var imod alle odds, da holdet startede op i august. Spillere var flyttet og mange var lidt modløse, men holdet fik nye spillere til og andre fik lov at vokse. Der var kun en vej, nemlig vilje og hård træning og ikke mindst godt kammeratskab.

At stå med SM bronze og en direkte billet til DM, havde ingen turde spå om. Det har været en fantastisk rejse for trænere, spillere og holdledere at se disse fantastiske unger udvikle sig så meget på alle fronter, hvor kammeratskab og trivsel har været i højsædet.

Om halvanden uge venter DM i Esbjerg  for truppen og vi ønsker held og lykke, når I skal ud og forsvare Gentofte Stars ære.

​ Hård kamp om to U17 DM-pladser

9. mar. 2018, kl. 09.40


De jyske mestre fra Vojens og sjællandsmestrene fra Rødovre er klar til DM for U17, men der skal findes yderligere to hold til U17 DM, der bliver afviklet i Herning den 23.-25. marts.


Seks hold skal kæmpe om de to sidste DM-pladser i denne weekend, hvor Gentofte Stars er vært.


Det er nummer 2, 3 og 4 fra henholdsvis vest- og østrækken, som mødes i en alle mod alle turnering, der starter allerede her til morgen, hvor Stars møder Rungsted kl. 10.


Der er mange U16- og U17 landsholdsspillere på isen, så der forventes et højt niveau, masser af intensitet og gode kampe, for alle hold vil give alt, hvad de har for at kvalificere sig til DM.


Hvilke hold det bliver, er afgjort på søndag kl. 15, når den sidste kamp er spillet.

U15 vinder Sjællandsmesterskabet over Rødovre

8. mar. 2018, kl. 15.02


Der var inviteret til mesterskabskamp om Sjælland, da Rødovres U15 drenge besøgte Gentofte Stars onsdag aften. Kampen skulle have været spillet i Hal 1, men et nedbrud i fryseanlægget, var årsagen til at kampen måtte flyttes til træningshallen.


Det så ud til at bekomme hjemmeholdet bedst, for de kom flyvende fra start og pressede et hårdt kæmpende Rødovre mandskab helt i bund. Det blev da også 1-0 efter lige godt 10 minutters spil i en periode hvor vi skulle langt hen før Rødovre overhovedet fik noteret første skud på mål. Men, det gik til gengæld hele vejen, og 1. periode sluttede 1-1.


Forvandlede gæster


Rødovre kom ud som forvandlet til anden periode. De vidste hvad det galt. Gentofte havde nemlig vundet første kamp i Rødovre i sidste uge med 5-2, så hvis ikke Rødovre kunne vinde kampen her, ville mesterskabet gå til hjemmeholdet. Rødovre pressede flot, hvilket resulterede i føringsmålet til 1-2. lige godt 6 minutter ind i anden periode.


I starten af 3. periode var det så hjemmeholdet som viste genvundet styrke, og lignede igen et hold der gerne ville beholde den pokal som stod i tidtagningsboksen og ventede på deres nye ejere. Der var kun spillet 1½ minut, så lå pucken i kassen, og med stillingen 2-2 ville mesterskabet være Gentoftes.


Flot kamp


Spillet bølgede frem og tilbage af to godt skøjtende drengehold, og spillet var faktisk af ganske høj kaliber. En timeout af Rødovre få minutter før slutfløjtet betød målvogteren ud, i sidste desperat forsøg på at tvingen kampen i overtid.


Conrad Schmidt endte med at blive dagens helt, da han sendte pucken i tomt mål, et mål der samtidig betød hattrick af den målfarlige Gentofte spiller.


 U15 Sjællandsmesterskabet blev altså i Gentofte, og det var for øvrigt andet år i træk at træneren Kristian Just kunne føje denne titel til cv'et. 

Er du Gentofte Stars nye Istidskoordinator?

13. dec. 2017, kl. 07.12

Klubben søger ny Istidskoordinator – kan du hjælpe klubben med denne vigtige post?


Du må påregne en indsats ved computeren på 2-3 timer om ugen, gennem sæsonen, fra august til marts, men der ligger en lidt større opgave i august og september, hvor årskalenderen planlægges, med alle de andre klubber og DIU.


 

Om jobbet og dig


I samarbejde med to af klubbens ansvarlige trænere er din opgave at sikre at iskalenderen bliver løbende ajourført. Istidskoordinatoren skal være god til at arbejde systematisk og have en god kommunikation med mange interessenter fra klubben, DIU, og andre klubbers iskoordinatorer.  Det er i den forbindelse vigtigt for klubben at iskoordinatoren har sin gang i klubben. Det er ligeledes iskoorinatorens rolle at udarbejde plan for afholdelse af træninger og kampe og sørge for ændringer løbende bliver opdateret. 


 


Grundet at opgaven er en af de vigtigste for klubben, kan opgaven blive honoreret på nærmere aftalte vilkår.   

 


Meld venligst tilbage til formand Michael Christensen (mc@finansplan.dk eller på 4060 8141) hvis du overvejer om det er noget for dig. 


 


​ Stars med spiller(e) på U16 landsholdet

12. dec. 2017, kl. 15.24

U16 landsholdet skal til Norge kommende weekend den 15.-17 december og deltage i en klassisk 4-nationers turnering.


Med i truppen er Stars forward Peter Lauritzen, der til dagligt spiller på klubbens U17 samt U20 hold.


På U17 er han Stars’ topscorer med seks mål og seks assist i løbet af seks kampe, og vi ønsker Peter al mulig held og lykke i Norge.


'Ex-Stars' 


Desuden er Frederik Kanlund udtaget. Frederik har, som de fleste nok er det bekendt, sin ishockeyopdragelse i Gentofte, men skiftede i sommers til svenske Karlskrona, hvor han lige pt spiller U16 Elit, men det er også blevet til enkelte U18 kampe 'hinsidan'. Naturligvis også et stort held og lykke til Frederik.


Hele klubben er mega stolte over Jeres præstation, og vil naturligvis følge Jer i Norge.

Peter Lauritzen, klar til U16 landsholdets tur til Norge


 

Fed video fra Gus Hockey Camp

27. nov. 2017, kl. 12.19


For 3. år i træk havde vi i efterårsferien besøg fra Gus Dumoulin fra Florida Pro Hockey Camp.


Stort tak til Gus og hans team for deres gode engagement og deres måde at træne børnene på.


Det var en fantastisk uge, børnene havde det sjovt og det er fedt at se deres vilje til hele tiden at forbedre sig.

Nyd lige denne fede video, det bliver vist ikke meget bedre?

Løve Cup - herlig succes for fremtidens Stjerner

10. nov. 2017, kl. 13.06


Lørdag d. 4. november var U7 vært for Løvecup - turneringen for de allermindste. 


Samtlige 9 sjællandske klubber deltog i turneringen, og knap 150 glade børn fik en fantastisk eftermiddag med masser af gode kampe, sjov på isen, hygge med kammeraterne og medaljer om halsen. 


Der var plads til alle, og dommerne måtte da også indimellem hjælpe til med at få de helt små børn båret ind og ud af isen, når skøjterne ikke helt ville bære dem den rigtige retning.


En herlig lørdag, hvor fremtidens store stjerne hyggede sig

Der skulle naturligvis siges tak for kampen til vennerne fra Rungsted.

Morgentræning

5. okt. 2017, kl. 09.24

Der kører morgentræning hver tirsdag og torsdag fra 6.30. Du kan tilmelde dig her:

http://www.gentoftestars.dk/klub/gentofte-stars-st...

Seje børn spiller ishockey - KOM OG PRØV

2. okt. 2017, kl. 16.01

Lørdag den 7. oktober vil der være et stort arrangement, hvor børn kan låne ægte ishockey udstyr, og samtidig få al den hjælp på isen du har brug for. Alle står klar - det eneste du behøver at medbringe er din cykelhjelm, hvis ikke lige du allerede har en ishockeyhjelm?

Ishockey er en af verdens mest populære vintersportsgrene, og har alt hvad der skal til for at være en super sej sport og gå til.

Tempo - fysik og teknik - hurtighed og gode kammerater, KOM OG PRØV - lørdag den 7. oktober fra kl. 9. til 10.30.

Se mere på vedhæftede plakat.

7_oktober_2017_rekruttering.pdf

​02’ere cup-sejrede i det svenske

2. okt. 2017, kl. 14.11

Klubbens årgang 2002 var til U16 cup i Tibro, der ligger en times kørsel nord for Jönköping.

Cuppen blev spillet lørdag den 30. september, og vores hold, der havde fået assistance af tre spillere fra Rødovre og en fra Rungsted, spillede sig ubesejret gennem turneringen.

En flok små spillere fra Hanhals blev besejret 3-0 efter en skudstatistik på 38-1.

Herefter steg niveauet på isen hos vores modstandere. Norske Lörenskog havde al tænkelig held mod os, da vi spillede 2-2, men herfra så vi os ikke tilbage. Lidköping blev besejret 4-1, efter en kamp, hvor vi viste flot powerplay. Vi scorede på vores tre første af slagsen.

Værterne fra Tibro blev besejret 2-1 foran et talstærkt publikum, men vi var en klasse over hjemmeholdet, så man hørte kun de mange tilskuere, da Tibro scorede.

I finalen skulle vi igen møde Lörenskog, og igen var de så utrolig heldige, men vi var bedre og vandt fortjent 3-2.

Samlet skudstatistik: 147-53

Nu er det hjem til hverdagen, og vi håber, drengene vil tage de mange positive momenter med hjem. Især powerplay, returløb og de hurtige pasninger var en fornøjelse at opleve.

Skal du have nye handsker - så slå til nu

22. sep. 2017, kl. 10.02

Super tilbud i Skatertown i uge 39. Fra næste uge kan du få handsker 'smidt i nakken' - slå til nu, og opnå super gode priser

U11: Stor hockey weekend i Gentofte

11. sep. 2017, kl. 11.05

U11.1 og U11.2 i finalerne til hjemmebane-cuppen i Gentofte.

Den 26/27 august var Gentofte U11 vært for
en fantastisk weekend med både U11.1 og U11.2 cups.

Begge Gentofte hold spillede
godt: Gentofte U11.1 dominerede alle kampe mod de fire modstandere, men desværre gik
det ikke så godt i finalen hvor de tabte til Herlev.

Om Søndagen var Gentofte
U11.2 holdet også dominerende mod fem hold, bortset fra en svær kamp mod Rødovre.


Det blev også til et møde med Rødovre i finalen, og denne kamp var meget
velspillet, da vores børn fightede flot. Der var spænding til sidste sekund, da
kampen endte 6-7 i Rødovres favør.

Der var stor hjælp fra mange af forældrene på
begge dage, der var godt gang i salget i boden om lørdagen, og om søndagen var
der også diverse aktiviteter, som for eksempel Hit the Can, hvilket var en stor
success.

Der blev serveret masser af kaffe, spist mange kager, toasts, pølsebrød
som vores forældre havde lavet i dagens anledning.

Mads Molbech stod for en
lækker frokost for børn og ledere, det fik vi meget ros for!

Tak til alle
forældre og børn som var med til at gøre dette til en stor hockey weekend i
Gentofte.

Konstituering samt nyt fra bestyrelsen

6. sep. 2017, kl. 15.05

Bestyrelsen i klubben har afholdt første møde efter Barsballe samt Ferslev i torsdags valgte at gå før tid.

Vi har konstitueret os som følger: Formand Michael Christensen, næstformand Søren Øverup, kasserer Camilla Foss, samt tre menige medlemmer, Rikke Gaarsdal Skjøth, Lars Hummelmose samt Mathias Rugholm.

Der findes rigtig mange opgaver i klubben som skal løses, både på den korte og den lange bane, og med 6 personer i bestyrelsen får vi helt sikkert rigeligt at se til J. Skulle du have lyst til at bidrage, med stort som småt - så hører vi naturligvis gerne fra dig – tá fat i en af ovennævnte.

En af de første ting vi har besluttet, er at kiosken igen kan åbnes af de enkelte hold, i forbindelse med afvikling af holdets hjemmekampe og Cups. Hvert hold (holdlederne) får udleveret adgang til kiosken, som vil blive ’udstyret’ med et basis sortiment, så der kan sælges både, slik mad og drikke – så det sociale og hyggelige samvær dette skaber, bliver genetableret.

I samme anledning kan vi oplyse at der er indkaldt til holdledermøde torsdag den 21. september, hvor yderligere info gives.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Formand Jan Barsballe ønsker at fratræde som formand

5. sep. 2017, kl. 22.06

Kære alle medlemmer af Gentofte Stars

Det er med stor beklagelse, at vi i går har modtaget Jan Barsballes eget ønske, om at fratræde som formand for vores allesammen ishockey klub

Jan har gennem 10 år knoklet, og uden at sige for meget, skabt Sjællands bedste ishockey klub.

Vi skylder Jan Barsballe en meget stor tak for en fantassk indsats gennem tiderne, hvor det blev til seks år på formandsposten.

Bestyrelsen vil på førstkommende bestyrelsesmøde konstituere sig på ny. Nærmere info følger.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

Formands-skifte og ændring af bestyrelsen

1. sep. 2017, kl. 10.40

Kære alle

Jeg
har efter grundige overvejelser besluttet at forlade min post som
formand og bestyrelsesmedlem i klubben. Bestyrelsen er samlet set ikke enig om væsentlige
forhold for den næste periode og derfor trækker jeg mit mandat pr. 1.
september. På samme tid træder Peter Ferslew også ud af bestyrelsen.

Det
har været en fornøjelse gennem de sidste 6 år som formand at være med
til at få Gentofte Star til samlet set at udvikle sig så markant, senest
med medaljer i både amatørklubben og for eliteholdet, vores sportschef
som er blevet årets træner og en med en ny klubadministrator ombord til
at varetage de mange daglige opgaver. Tidspunktet er inde til at
overlade formandsposten til nye kræfter og fortsat udvikling.

Jeg vil ønske hele klubben og dens medlemmer held og lykke fremover. Og så ses vi på tilskuerpladserne til den kommende sæson!

Tak for et fantastisk samarbejde.

De bedste hilsner

Jan Barsballe

Florida Pro Hockey Camp kommer til Gentofte i efterårferien- præmer til de første tilmeldte

28. jun. 2017, kl. 15.29

Kære Gentofte Stars U9, U11, U13 og U15


Det er med stor glæde at vi for 3. år i træk kan byde velkommen til Gus
Dumoulin og hans team fra Florida Pro Hockey til camp i efterårsferien 16 - 20
oktober (uge 42) - se vedhæftede opslag (tak Kamilla).


Det er skøjte- og
tekniktræning på højeste niveau og ALLE giver super gode ratings til Gus og hans
team.


De 30 første fra Gentofte Stars som tilmelder sig inden d. 31. juli 2017 får
et gavekort på 500 kr. til Skatertown! Så skynd dig at tilmelde dig via vores
hjemmside under fanen "Flere".


Der er brug for 4 hjælpere (2 til "de store" og 2 til "de mindre"). Hjælpen
består i at sørge for mad og drikke til børn og trænere samt hjælpe de mindste
med at "huske tiden" mv. Der er gratis cup til 1 barn pr. voksen hjælper. Giv
besked til Lars Hummelmose, hvis du kan give en hånd.


Skynd jer at melde jer til - i næste uge sender jeg indbydelse ud til andre
klubber og så bliver campen hurtigt fyldt op!


Vær opmærksom på at der ikke er
hjælp til børnene med at få skøjter og udstyr på. Det må I selv stå for eller
aftalt det med andre.


hilsen


Bestyrelsen


Se invitationen her: Florida_pro_hockey_camp_2017.pdf

Fantastiske muligheder for eksponering af dit brand

30. maj. 2017, kl. 11.01
Bliv en del af Gentofte Stars succes - der findes et utal af muligheder. Foto: Villabyerne
Klubben har brug for hjælp - økonomisk hjælp


Sikke en fantastisk sæson vi har haft i
Gentofte Stars, - alle vores ungdomshold udvikler sig over forventning og vi
ligger nu i toppen af ungdoms ishockey i Danmark - vores elitehold overraskede
hele Danmark ved, at gå hele vejen til finalen.


Sølvmedaljer til Gentofte Stars i Metalligaen
blev den helt store positive overraskelse og vi fik i løbet af sæsonen vist hele
ishockey Danmark, hvad det betyder når en klub står sammen om sådan et projekt,
- det giver respekt.


Når man både skal drive og udvikle en ishockey
klub samtidig er der vigtigt, at vi alle hjælper til hvis det er muligt – og det
har vi så sandelig gjort – næsten alle har tager frivillige vagter til ifm
Isdisco, Metalliga kampe og andre arrangementer i klubben.


Forberedelserne til næste sæson er selvfølgelig
gået i gang for længe side, - træner-kabalerne er på plads og sommer træningen
kører for fuld damp.


Vi må erkende, at det er forbundet med øget
udgifter, at drive vores elitehold i forhold til tidligere sæsoner og derfor har
vi brug for, at alle der har mulighed for, at støtte projektet melder ind til
mig (jan@barsballe.com) Der er helt
sikkert nogle som kunne deltage med et Erhvervsklub sponsorat eller en anden
form for sponsorstøtte til holdet, - og det er nu vi har bruge for hjælp til at
løfte opgaven.


Det er meget vigtigt for klubben, at vi fortsat
støtter op om vores elitehold og sikre, at alle de unge mennesker vi år efter år
udvikler til dygtige ishockeyspillere har et sted at sigte efter i deres
udvikling – så hjælp eliteholdet hvis du kan.


Der er vedlagt en pdf med de mest almindelige
sponsorater, - store som små – men er der andre muligheder eller ønsker hører vi
meget gerne fra jer og så finder vi en løsning sammen.


De bedste hilsner


Jan Barsballe


Se de mange forskellige muligheder for at få eksponering af dit brand her

Malmø Camp 2017

28. jun. 2017, kl. 15.31

Få en god opstart på sæsonen sammen med dine ishockeykammerater og tilmeld dig årets Malmø Camp i uge 31. Tilmelding sker her på siden under fanebladet 'betalinger'

INVITATION TIL MALMØCAMP 2017.pdf

Gentofte Stars trænerkabale og styrkelse af den sportslige ledelse - opdateret

1. maj. 2017, kl. 06.59


Gentofte Stars trænerkabale og styrkelse
af den sportslige ledelse
Gentofte Stars har lagt
næste års trænerkabale fast, og vi ser frem til en sæson med både kendte og nye
ansigter. Næste sæsons trænere ser således ud:U7: Jeppe Ahlberg og Lars Broksø HolstU9: Frederik Milling og Kristoffer GlebergU11: Jan Nielsen og Chris HedquistU13: Bo Lindeneg og Ole ScheffmannU15: Kristian Just og Rasmus SteengaardU17 + 1. div. Team: Morten
Christensen, René Rübenach, Göran Karlström og Michael SauffusUd over en stærk
trænerkabale, styrker Gentofte Stars den sportslige ledelse ved at udnævne
Kristian Just til ungdomssportschef for U9-U15 og Morten Christensen til chef
for U17/1. div trænerteamet, begge med reference til sportschef Karsten
Arvidsen. Det sker for at fastholde og videreudvikle den røde tråd – både for
yngre og ældre ungdomsårgange i klubben. Klubben kommer derved til at trække på
erfarne og kompetente træneres erfaring, og de bliver synlige i hverdagen.Ungdomssportschef


Kristian Just kommer med
en bred trænererfaring fra årgangene U9-U13, og skal virke som mentor, coach og
inspiration for trænerne på disse årgange. Kristians opgave bliver at fastholde
og videregive den erfaring han har oparbejdet de seneste 5 år med klubbens røde
tråd. Desuden vil Kristian bidrage til, at klubben fortsætter den sportslige
udvikling og har ressourcer til at tænke nye træningstiltag ind i klubbens røde
tråd.Elite-team


Morten Christensen kommer
med trænererfaring fra U17 og 1. division, og Morten skal binde det nye
trænerteam sammen. Morten får et trænerteam, der arbejder sammen for at udvikle
den komplette ishockeyspiller, med den enkelte spiller i centrum. Elite-teamet
består af følgende personer:· Göran Karlström – spilforståelse, taktisk
forståelse og spil-intelligens· Morten Christensen – fysisk træning· Rene Rübenach – konditionstræning og mentaltræning· Michael Sauffus – coaching under kamp og
kamp-analyseDenne styrkelse betyder,
at spillerne trænes af et team på 4 personer, der alle har til opgave at skabe de
bedste rammer. Spillerne bliver vænnet til elitebelastning – både fysisk og
mentalt – og udvikles fra at være junior- til senior-spiller. Teamet stimulerer
spillerne med positiv opmærksomhed under stabile rammer, hvor de får samme
retningslinjer på U17, U20 og 1. div.
Dette tiltag udføres i samarbejde med sportschefen, der bygger bro til
eliteholdet.Gentofte Stars ønsker med
dette tiltag, at bidrage til at spillere fra U17 og opefter trænes af ét team,
og ikke har 3-5 forskellige trænere, der træner med forskellige mål og
hensigter. Bestyrelsen ser frem til at følge spillernes udvikling under de nye
rammer i samarbejde med dygtige og kompetente trænere.Styrkelsen betyder også,
at klubben kan fokusere på at styrke samarbejdet mellem de forskellige hold og
trænere, samt udvikle klubbens trænere og røde tråd. Klubbens fokuserede
indsats på at udvikle en sund ishockey-kultur har givet gode resultater, og med
et fælles U17/1. div trænerteam bringer vi dette arbejde op i de ældste
årgange.

HilsenBestyrelsen


​U11 vinder Guld og Sølv i Odense

14. apr. 2017, kl. 09.03


I weekenden d. 7-9 april blev årets sidste store danske cup afholdt for U11 i Odense,
med fem U11.2 hold og otte U11.1 hold. Gentofte Stars stillede to hold uden gengangere, og U11.2 fik guld og U11.1 sølv.

Her følger et lille referat fra en flot weekend.

U11.2 spillede to kampe fredag aften, den første mod KSF og så en meget sen kamp mod Herlev. I kampen mod KSF havde Gentofte Stars et klart overtag og kampen endte
14-1 til Gentofte. Kl:20:50 (meget sent for en U11 kamp) spillede vi mod Herlev, som har været en af vores stærkeste modstandere hele sæsonen. Gentofte havde et
klart overtag; Herlev havde flere gode friløbere og et straffe, men det blev kun til et mål til Herlev og et kampresultat på 3-1 til Gentofte.

Lørdag ventede Hvidovre og Odense, og da Hvidovre og Herlev havde spillet tæt kamp om fredagen, forventedes en hård kamp mod Hvidovre. Drengene og pigerne rejste sig
i den grad og Hvidovre så aldrig lyset. 8-0 til Gentofte og endda med flere skud på stolpe og overligger. Der var mange gode aktioner i kampen, og der må nævnes
Elias coast to coast løb, hvor han i to omgange løb fra eget mål helt op til Hvidovres mål, og lavede mål og skud på overlæggeren. Karen Lilli scorede sit første
U11 mål og lavede også assist under kampen. Silja skød med flotte skud fra blå linje, mens Louie som aftalt blokkerede målmandens udsigt. Den anden kamp lørdag
var mod Odense og Gentofte styrede kampen fuldstændig og fik en sejr på 11-0.

Finalekampen var sikret med fire sejre i fire kampe, og som forventet blev det imod Herlev. Denne kamp blev dog noget anderledes end kampen dagen før. Drengene og pigerne
fra Gentofte var meget dominerende og spillede godt og organiseret hockey. Gentofte kom hurtigt på 2-0, men med en brakeaway scoring blev det til 2-1. Sådan stod det
i den største del af anden periode, men sejren var aldrig i fare. Kort før tid scorede Gentofte til 3-1 og guldet var dermed sikret.

Gentoftes U11.2 hold var det bedst organiserede og taktiske hold af alle. Spillerne kendte deres positioner, løberuter og lod pucken gøre arbejdet for sig. Pucken
blev kørt rundt om modstanderen med 5, 6, 7 afleveringer inden der blev skudt på mål. Det samme kan man sige om Gentoftes fortjek. Spillerne var meget kloge og hele
tiden med en den tredje mand højt, for ikke at blive fanget dybt i modstanderens zone, samt det meget aggressive fortjek gik op i højere enhed. Flot arbejde U11.2

U11.1 vandt sølv ved cuppen i Odensen.

Lørdag/søndag blev det spændende at se om Gentofte 11.1 kunne fortsætte succesen.
De lagde ud med at slå KSF 6-1, hvor Alex lavede hat-trick. Derefter ventede Herlev,
som blev slået 2-0. Så ventede ’Finalen’ sent lørdag aften mod et stærkt
Hvidovre hold med nogle rigtig gode individualister. Kampen var tæt og endte 0-0
og vi måtte ud i straffe. Den vandt vi, idet Bertram ’selvfølgelig’ tog alle
Hvidovres forsøg og Noah lagde den iskoldt mellem benene på en rigtig stærk
Hvidovre målmand.

Søndag morgen skulle vi spille mod et sammensat Engelsk hold Harrington Hounds,
som havde vundet deres tre første kampe. Det blev en tæt kamp med mange nærkampe
og dermed mange straffe. Men to gode målmænd holdte kampen tæt. Den stod 1-1 langt
ind i kampen. Felix fik straffe og afdriblede iskoldt målmanden med ca. to min. tilbage
af kampen, og vi vandt 2-1. Derefter ventede Capitals Leeuwarden fra Holland. Bo
rystede posen og mange spillede pladser, de aldrig havde spillet før, men alligevel
blev den kørt sikkert hjem med 6-1. Så ventede Vojens som vi ’bare’ skulle
slå, som ungerne sagde. Men i hockey er der ALDRIG dårlige modstandere og det fik
drengene at mærke da de kom bagud 0-2 og det hele så lidt sort ud. Men som vi så
ofte har gjort i denne sæson, fik vi os kæmpet tilbage og vandt 3-2.

Så lå det hele til os mod Odense, som på papiret er et hold vi skal slå. Men
Odense ville det anderledes og slog os 3-2 på nogle rigtig flotte individuelle aktioner,
som man bare kan tage hatten af for. Drengene var selvfølgelig skuffede i øjeblikket.
Men vi fik snakket om det, og vi kunne gå fra den weekend med hovedet oppe. Set
fra en stolt træners øjne har alle bare gjort en super indsats, og der er en rød
tråd i hvordan vi vil spille.
Hvis man ser de to Gentofte hold spille, er der en sammenhæng i det de gør. Det virker som om vi er de bedst organiserede hold i begge årgange?
Modstanderne har ekstremt svært ved at score på os. Vi spiller pucken rundt på en måde, som jeg kun kender et andet
hold der gør. Vi arbejder som et hold. INGEN er over holdet og det gør os stærke.

​Stars-spiller på U18-landsholdet

31. mar. 2017, kl. 13.54

Oliver Reuter klar til U18-Landsholdet.

Oliver
Reuter, som er med i den succesfulde Stars-trup, er udtaget til
U18-landsholdet, der skal spille B-VM i Bled, Slovenien.

Reuter,
der kan holde 18-års fødselsdag i Slovenien sammen med
landsholdskammeraterne, skal spille VM fra den 7. – 13. April.

Klubben ønsker Oliver rigtig meget held og lykke, hvor modstanderne
er Ungarn, Frankrig, Norge, Kasakhstan og Tyskland.

​Også DM-bronze til U13

28. mar. 2017, kl. 10.05

U13 med en flot DM bronze.

For anden weekend i træk blev der spillet endnu en DM-medalje hjem til Gentofte, da vores U13 fuldendte en resultatmæssig flot sæson i moderklubben Gentofte Stars.

Med en SM-triumf i bagagen var der store forventninger til vores U13-mandskab, men de største forventninger havde spillerne formentlig selv, for spillet var ekstremt nervøst i de to første kampe. Det betød langsommeligt skøjteløb, dårlige pasninger og stort set ingen tacklinger.

Esbjerg i den første kamp var, på papiret, ikke en skræmmende modstander, men vi spillede faktisk værre som kampen skred frem, mens vestjyderne fik en større tro på en overraskelse som kampen skred frem og den mentale forskel gjorde udslaget i den første kamp, som vi tabte 2-3.

Nye dumme pointtab

Havde man troet, at nerverne var rystet af til kamp 2, hvor Rungsted var modstanderen, så tog man fejl. Rungsted, som vi ellers har haft krammet på gennem sæsonen, førte 0-1 efter 1. periode, selvom vi havde vundet skudstatistikken 13-4. Vi var spilstyrende, men Rungsted var giftige i omstillingsspillet. Emmelin havde blandt andet tre redninger på breakaways i 2. periode.

Vi kom bagud 0-2, men midtvejs i 2. periode fandt vi for alvor momentum og spillede os tilbage i kampen. Oliver Thorøe-Hansen scorede blandt andet to mål og sendte os i front med 3-2. Det lignede pludselig en sejr, vi struttede af gejst og knoklede på for at afgøre kampen, men vi kunne ikke komme frem til det afgørende mål og i stedet blev Rungsteds Bjørn Nørskov sendt afsted på en friløber, som han udnyttede til at udligne til 3-3. Der manglede et minut, øv hvor var det ærgerligt.

Da vi efterfølgende tabte kampen på straffeslag, kan man roligt sige, vi havde fået en uventet dårlig start på DM. ”Man må huske, det bare er ishockey,” som materialemand Ruben sagde.
Det kan godt være, vi tabte, men vi fik et vigtigt point, som skulle vise sig at blive nødvendigt i sidste ende for DM-bronzen.

Endelig i gang

Herlev har vi haft det besværligt med gennem hele sæsonen. Kunne vi vende den dårlige DM-start mod Herlev? Ja, heldigvis.

Vi vandt 4-0 (2-0, 2-0) og hele 24-14 i skudstatistikken. Vi var tilbage på rette spor, og kunne komme tilbage i DM-kampen med en god lørdag.

Det blev en god lørdag

Lørdagen blev god, for vi spillede to kampe og vandt dem begge. Den gode dag startede med en kamp mod Aab, men igen skulle vi gruelig meget igennem, før sejren var sikret.

Vi skød, skød og skød på nordjydernes målmand, men vi havde kun scoret et mål, da Aab, i starten af 2. periode, udlignede til 1-1. Det var bare endnu en kold klud i ansigtet under dette DM, men drengene børstede udfordringen af sig og spillede fantastisk i resten af kampen. Helt fortjent scorede vi tre mål på seks minutter, for vi sad fuldstændig på kampen i den fase og vandt 4-1. Vi var for alvor tilbage i DM-kampen.

Ingen lette kampe
Vojens havde ikke haft et godt DM, da vi skulle møde dem, men alligevel skulle vi igennem en ny nervepirrende kamp, for vi startede såmænd med at komme bagud. Ret vildt, når man tænker på, at sønderjyderne kun havde fem skud på mål gennem hele kampen.

Heldigvis udlignede Lukas Scheffmann kort efter, men at gå til pause 1-1 var noget af en bet, da vi i den grad var toneangivende. Oliver og Øverup scorede to hurtige mål i starten af 2. periode og sendte os på sejrskurs. Selvom det forblev 3-1, vi havde utrolig mange skud på mål, så var det vigtigste ikke sejrens størrelse, men tre vigtige point.

Topkampe søndag

Hvilken herlig ishockeydag, hvor to sejre kunne give os både guld, sølv og bronze alt efter de øvrige resultater, for vi manglede at spille mod DM-ubesejrede Rødovre, som vi har et godt tag på, samt de stærke nordjyder fra Frederikshavn, der lå nummer to.

Vi lagde ud mod Rødovre, der helt sikkert ønskede at revanchere sig fra SM-finalen, samt at sikre sig DM-guldet, som de kunne få ved at vinde over os. Men vi gjorde det igen.

Magnus Banke-Eriksen skulle kun bruge 13 sekunder, så førte vi 1-0. Vi spillede noget af det bedste i turneringen, da vi holdt Rødovre fra afslutninger langt hen ad vejen, og da Oliver igen blev målskytte, så førte vi 2-0 og vi havde sejren indenfor rækkevidde.

Men da Rødovre reducerede godt fem minutter før tid, skulle vi lige igennem en ny nervepirrende afslutning, men vi holdt stand og vandt 2-1. Vi var for alvor med i medaljeræset.

Gik ned til sidst

Det var super for holdet, der blev gode erfaringer rigere, da vi skulle spille en afgørende kamp om medaljefordelingerne mod Frederikshavn. Rødovre havde lige vundet over Aab, så de fortjent havde sikret sig DM-guld, så vi skulle spille om DM-sølvet med vendelboerne.

Efter en 1. periode, hvor vi var godt presset, kunne vi skøjte til pause med 1-1. Vi var med i kampen, og troen på en sejr var til stede. Men så fandt frederikshavnerne vej forbi Mathias Just i målet, som måtte kapitulere i 2. periodes første halvdel, da Frederikshavn scorede fire gange og dermed afgjorde kampen.

Surt, men vi kan være stolte over DM-bronzen og at vi, som det eneste hold, havde besejret Danmarksmestrene.

Sidste år blev det til DM sølv i U13, og selv om det er et trin ned ad stien, så er der masser at bygge på, og måske første gang i klubbens historie at et ungdomshold tager en DM medalje to sæsoner i træk?

Vi glæder os til at følge årgang ’04 og ’05s videre færd i klubben.

Slutstillingen blev:

1) Rødovre

2) Frederikshavn

3) Gentofte

4) Esbjerg

5) Rungsted

6) Aalborg

7) Vojens

8) Herlev

Jeg er solgt - en hockey mom fortæller...

27. mar. 2017, kl. 14.53

Sikke
en weekend - ja endnu en fed weekend i Ishockeyens tegn!

Jeg
er en træt HOCKEY MOM her søndag aften på sofaen, efter en hel
weekend ishockey turnering - men hvor har det bare været
livsgivende, værdiskabende og 100% tidsinvesteringen værd,
når jeg lige gør det op på livskvalitets kontoen!

At
have et barn der spiller ishockey er tidskrævende - ja meget
tidskrævende – tidligt op , sent hjem , tidligt op igen, hænge ud
i en kold hal hele dagen med toast, hindbærsnitter, grillpølser og
massevis af kaffe.

Vi
skal som forældre køre til det ene, køre til det andet, weekend
efter weekend


– et logistik helvede for dem med flere børn,
som man hører sige: jeg
kører lige og kommer tilbage for mit andet barn skal lige til
fodbold og mit tredje barn er til fødselsdag eller spiller ishockey
et andet sted.


men det varmer sådan at se forældre som GØR det , som ER DER time
efter time, - som kører frem og tilbage og frem og tilbage igen, som
kigger efter hinandens børn for at det hele skal gå op. Forældre
som gør det: FORDI de elsker deres unger, vil gøre det bedste for
deres unger og som derfor pisker rundt som en gal for at det hele
spiller

-
alt sammen gjort i ren kærlighed for at deres unger skal lykkes og
fordi de elsker at se dem smile og grine.

Trænere
der guider, støtter, skælder ud, er stolte, er skuffede og tossede
– men som alt sammen kommer af at de vil det allerbedste for deres
hold og virkelig elsker at se holdet udvikle sig - elsker at se vores
unger lykkes.

Forældre
der har en mening - ikke har en mening, er pisse irriterende, er
glade, er skøre, er forskellige men som altid træder til og gør at
det hele hænger sammen omkring holdet og klubben.

Forældre
som sidder på sidelinjen og hepper - og som er så meget med i
stemningen, at de ikke kan være i deres krop af spænding,
udsprunget af det største ønske om at se ungerne lykkes.

Forældre
som lever for at se ungernes øjne stråle som funklende stjerner,
når de har vundet og de synger af deres lungers fulde kraft : HVEM
VAR DET DER VANDT I DAG_- DET VAR DEM FRA GENTOFTE AF…

Vi
deler alle glæden ved at se vores skønne unger, som med så stor
iver og passion, bruger deres talent, træner deres talent, skaber
stærke relationer, griner sammen, fejrer deres sejre sammen græder
sammen, kokser lidt her og der i udmattelse sammen, og som sammen
samler sig sammen igen til en ny kamp så de sammen vokser sig
stærkere og stærkere i livet - kamp for kamp.

Jeg
har kun en ting at sige: RESPEKT FOR INDSATSEN ALLE MAND – giv jer
selv et ekstra klap på skulderen – det er sgu velfortjent.

Hilsen
en Hockey-Mom- der har overgivet sig til sporten. <3


Iris
Engelund. U9

Foredragsholder
og Erhvervscoach

*Sæt
dit talent i spil*

​Første U15 DM-medalje til Stars

21. mar. 2017, kl. 12.08

I sidste uge SM-guld
til U13, i denne uge DM-bronze til U15. Mange års målrettet
ungdomsarbejde begynder at bære frugt i Gentofte Stars. Med tre sejre i fem
kampe sikrede vi os DM-bronze for U15 i denne weekend, den 17.-19.
marts.


Det så ellers ikke særlig lyst ud, da værterne fra
Herning startede med at ’nulle’ os i det første opgør, mens
uldjyderne scorede tre gange. De jyske værters sejrscifre var dog i
overkanten, men de havde simpelthen alle marginalerne med sig.

Efter
10 minutter var skudstatistikken 10-2 til os, men Herning førte 1-0
på et mål scoret på usædvanlig vis. En back fra Herning sendte et
slagskud afsted, pucken ramte – vist nok – et knæ, for pucken
blev styret op i luften og sejlede mod mållinjen, mens backerne og
målmand Mads Jørgensen kiggede fortvivlet efter pucken, mens boksen
råbte, at pucken var på vej mod mål. Desværre var det kun en
forward fra Herning, der opdagede det pudsede opspring, så han kunne
nemt skubbe pucken i mål, da den endelig ramte isen. 0-1 og de godt
500 tilskuere var godt tilfredse med ønskestarten.

Målet til 2-0 var
endnu et slagskud. Denne gang blev pucken sendt ned i plexiglasset
bag målet, hvorfra den sprang tilbage, over mål, og ind i ryggen på
vores stakkels keeper og lige akkurat over målstregen. Bagud 2-0,
uden at være presset, hev luft og tro ud af vores spillere, der så
rådvilde ud. Herefter overtog Herning spillet og i 3. periode
fortjent afgjorde kampen med målet til 3-0, der også blev
slutresultatet.Bredde og
sikker sejr

Så var det tid til at få løftet holdet igen,
for nederlaget gav ikke ligefrem opløftet stemning. Men fredagens
anden kamp gik bedre, meget bedre. Modstanderne fra Aab kom slet ikke
ud til kampen, og vi vandt forholdsvis simpelt, uden at spille godt,
4-0. Der blev også plads til enkelte skift til 4. kæden, blandt
andet scorede Kristian Esmark. Det er bare så herligt, at vi kan
præstere sådan en bredde til et DM.Det
vildeste drama

Hvidovre, som var hårdt ramt af skader, var
næste modstander. Lørdag morgen tog vi Hvidovre på sengen. Efter
10 minutter førte vi 3-0, og vi var totalt dominerende både med
hensyn til skud og spil. Det lignede en solid afklapsning.

Men
så holdt vores drenge op med at skøjte, og Hvidovre arbejdede sig
langsomt ind i kampen, dog uden at blive farlige. Med stillingen 4-1
og der manglede 5 minutter og 17 sekunder, lignede det en stensikker
sejr, men så tog pokker ved Hvidovre, der scorede to mål på ni
sekunder. For dævlen da også, der kom intensitet i kampen, og
lydniveauet steg gevaldigt, og det blev endnu højere, da HVIK
udlignede med 1 minut og 16 sekunder igen. Det så sort ud.

Men
så rejste drengene sig med ukuelig vilje. Lige fra face-off i
midtercirken til pucken lå i Hvidovres mål var der vildskab over
vores spillere, som var på is. Efter et mega tungt pres, med syv
afslutninger på 40 sekunder, blev Conrad Ahlberg helten, da han
scorede til 5-4, da der resterede 28 sekunder. Vi holdt sikkert stand
i det sidste halve minut, men sikke et drama. Det var helt vildt.

Tæt kamp mod Rødovre

I vores fjerde kamp tabte vi med 2-3 til Rødovre efter en intens kamp. Nederlaget betød, vi skulle spille om bronze søndag mod Vojens.


Bronzen blev
sikret

Vores kære træner ville gerne have en forklaring,
efter kampen, på den kontroversielle kendelse. Det fik han ikke, men
i stedet fik han en kamps karantæne.

Det var til
bronze-kampen mod Vojens. Et point og DM-bronzen kunne tages med hjem
til Gentofte. Et nederlag ville sende bronzen til Hvidovre eller
Vojens.

Vi spillede virkelig dårligt, vores klart dårligste
kamp. Men spændende blev det til sidst, da stillingen var 2-2 og vi
blev sendt til 2 minutters afkøling igen og igen, hele 18
udvisningsminutter ramte os, oftest fordi vi ikke skøjtede eller
tacklede for hårdt!

Det var så forfærdelig spændende, at det
var et DM værdigt, for Vojens pressede på for en 2-3 scoring, men
så tog pokker ved Viktor Jakobsen, som skøjtede igennem på
højrekanten og til sidste sendte pucken ind på bladet af vores
DM-topscorer Patrick Fugl, der sørgede for den forløsende scoring
til 3-2 med mindre end tre minutter tilbage.

Til sidst lukkede
og slukkede Kanlund kampen med en scoring til 4-2 i tomt mål.
Bronzen var hjemme, og stoltheden var enorm hos vores drenge, som
havde sikret klubbens første U15 DM-medalje nogensinde.

Ifølge skribentens
pålidelige kilde, Kristian Just, fik HIK i 80’erne en sølvmedalje,
men det var for U16.


DM-finalen blev
vundet af Rødovre med 2-0 over Herning for 336 tilskuere. Dermed
blev slutstillingen:

1) Rødovre

2) Herning

3)
Gentofte

4) Hvidovre

5) Vojens

6) Aab

I næste weekend
skal vores sjællandsmestre fra U13 kæmpe om DM-medaljer i Rødovre.
Lykkes det med metal igen, og hvorfor skulle det ikke gøre det, så
kan vi konstatere, at vores store ungdomsarbejde for alvor giver sig
i udtryk via medaljer.

Kommende årgange til 2017/18

19. mar. 2017, kl. 09.50

Kære medlemmer

Da mange af klubbens hold deltager i cups mv. i løbet af april måned, så vil skiftet, oprykning og sammenlægningen af de nye årgange for sæsonen 2017/18, samt eventuelle trænerrokader, ske pr. 1. maj.

Den 1. maj vil spillerne på holdsport blive flyttet til de hold, de skal være på årgangsmæssigt fra næste sæson.

Ændringen får ingen indflydelse på kontingentet for den kommende sæson, som skal være betalt 30. april. Den nye trænerkabale vil blive offentliggjort inden da.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

​Banke bankede U13-SM hjem

12. mar. 2017, kl. 19.56

Efter en fantastisk fighter-indsats, stort målmandsspil af Mathias Just og et drøn af et hug, bare seks sekunder før afslutningen af den afgørende 2. periode, af Magnus Banke-Eriksen, så endte den ordinære kamp 1-1 i SM-finalen mellem vores seje U13-spillere og Rødovre.

Bare to minutter forinden havde Rødovre ellers SM-guldet i hænderne, men med Mathias Just ude til fordel for en ekstra markspiller, da der resterede 50 sekunder, fik vi lagt et tungt pres i Rødovres zone, som endte med det forløsende mål, da Banke bankede pucken i mål via overliggeren. ”Klong,” rungede det i hele halen, inden en vild jubel i boksen, hos de mange forældre, og andre Gentofte-medlemmer overdøvede puckens vej ind i målet.

Dermed måtte de to hold ud i en afgørende og nervepirrende straffeslags-konkurrence. Her var Mathias Just suveræn i målet, mens Magnus Banke-Eriksen og Oskar Just fandt vej til nettet på deres forsøg i den anden ende mod Rødovre. Dermed var to straffeslag nok til, at vi kunne løfte SM-trofæet og fejre titlen som Sjællandsmestre.

Forinden havde vi været igennem en intens kamp, som blev overværet af 242 tilskuere, så både kampen på isen og rammerne var en finale værdi.

Vi havde heldet med os i de første 20 minutter, hvor lige vel meget spil foregik i vores zone, men det blev, som skrevet i starten, afværget af vores vildt kæmpende drenge og godt målmandsspil.
Derfor kan vi ønske vores U13 drenge tillykke med sjællandsmesterskabet, som, ifølge pålidelig kilde, skulle være opnået senest i sæsonen 2000-2001. Endelig et mesterskabs-trofæ efter 16 års tørke, det er så flot drenge.

Et jævnbyrdigt SM blev skudt i gang

Det hele startede fredag, hvor vi mødte Herlev. Her var det nærmest omvendt i forhold til dagens finale. Vi pressede og pressede, men godt målmandsspil af Herlevs keeper og en heroisk og fysisk spillende Herlev-defensiv gjorde livet besværligt for vores vævre angribere.
Da det så mest sort ud, nede 0-1 midtvejs i perioden, og vi spillede tre mod fem, pga. to udvisninger, men så tog pokker ved Oskar Just, der skøjtede fra alt og alle, for at sende pucken i mål med baghånden. 1-1, mega forløsning, men vi skulle lige gennem et minut mere med to spillere i undertal. Det klarede vi flot, for Herlev kom ikke frem til et skud på mål.
Med fire minutter tilbage kom den afgørende scoring, da Oliver Thorøe-Hansen styrede pucken i mål, efter slagskud fra Oskar. 2-1 og tre vigtige point var sikret.

I den anden kamp var Rødovre dominerende mod Rungsted, der alligevel fik skabt spænding om kampens resultat, for Rødovre fik først sikret de tre point, da de scorede til 4-2 i tomt mål få sekunder før tid.

Storsejre søndag formiddag

Søndag morgen/formiddag lagde vi godt ud med en sikker 4-0 sejr over Rungsted, det var på baggrund af en solid 2. periode, hvor vi endelig fandt vej til nettet. Målene blev scoret af Alexander Sørensen, som både åbnede og lukkede målscoringerne, samt af Carl Rye Møller og Anton Mortensen. I den anden kamp nedlagde Rødovre naboerne fra Herlev med 7-0.

Inden vores finale blev der spillet bronzekamp mellem Rungsted og Herlev, der også var igennem et sandt drama. Herlev udlignede til 2-2 kort før tid, i øvrigt efter et langt pres gennem flere skift. Alligevel endte Rungsted med at vinde bronze, og tage DM-billetten, da de var stærkest på straffeslagene.

Herlev skal spille om den sidste DM-plads mod KSF.
Dermed endte SM:

1) Gentofte Stars
2) Rødovre
3) Rungsted
4) Herlev
5) KSF
6) Hvidovre
7) Amager
8) Gladsaxe

Ubesejret kunne Gentoftes U13 løfte pokalen efter et drama af en finale mod Rødovre
​Gentofte vært for U13 SM

10. mar. 2017, kl. 11.08

I
denne weekend, den 10.-12. marts er Gentofte Stars værter for
Sjællandsmesterskabet for U13, hvor vi selv er blandt de fire bedste
hold, der skal kæmpe om SM-medaljerne.

Der
er også et ’placerings-SM’, hvor Hvidovre, Gladsaxe, KSF og
Amager kæmper om den eftertragtede femteplads, der giver
kvalifikationskamp til DM mod det hold, som bliver nummer fire fra
det øverste lag i denne store SM-weekend, hvor alle otte sjællandske
klubber vil være repræsenteret i Gentofte.

Grundspillet
blev vundet af Rødovre, mens vi blev nummer to, med Herlev og
Rungsted på henholdsvis tredje og fjerde pladsen. Rungsted hev sig
med i sidste spillerunde, hvor de passerede KSF.

Top
3 holdene besejret hinanden på kryds og tværs, så årets SM er
helt åbent, og ser ud til at blive virkelig spændende.

De
tre bedste hold kvalificerer sig direkte til DM, mens nummer 4, som
allerede skrevet, møder nummer 1 fra det andet SM-spil om den sidste
DM-plads.

Vi
glæder os til at arrangere SM, og byder alle de øvrige sjællandske
klubber, unionen og dommerne velkommen til en herlig
ishockey-weekend.

Gentoftes
program er:

Fredag kl. 20:25 Gentofte Stars-Herlev (hal
2)

Søndag kl. 09:45 Gentofte Stars-Rungsted (hal 1)

Søndag
kl. 15:25 Gentofte Stars-Rødovre (hal 1)

Se det fulde SM program her

U15 klar til DM

9. mar. 2017, kl. 13.42

Det
blev afgjort onsdag aften, da Gentofte Stars U15 også vandt den
anden kamp mod Rungsted i serien ’bedst-af-2-kampe’, som samtidig
var kampen om SM-bronze.

Rungsted
har gennem sæsonen været en svær modstander, og to gange har
’Dullers tropper’ vundet over os, så der var stor respekt for
modstanderen i vores ’Strandvejs-duel’.

Heldigvis gjorde
spillerne vores betænkeligheder til skamme, for først vandt vi 4-0
i Rungsted, hvor Ebbehøj gav os en god start, efter en flot styring
tæt under mål. Kort før den første pause tog pokker ved Aske, der
i høj fart tog pucken med, snoede sig gennem to backer og til sidst
sendte pucken op i nettaget med baghånden. En super flot scoring at
gå til pause på.

Resten
af kampen lagde vi et tungt pres på Rungsted, men havde alligevel
stor fokus på defensiven med en super backchecking og tætte
markeringer. Det betød, at hjemmeholdet kun fik otte skud mod Mads i
målet, selvom vi var hårdt ramt af udvisninger.

Omvendt havde
vi 43 skud på mål og mindst 10 kæmpe chancer, hvor vi ikke ramte
målet.

Det store overtag i spil og chancer gav bonus midtvejs i
kampen, da Peter opsnappede en retur, så han kunne sende pucken i
mål til stor forløsning på bænken. En 3-måls føring lunede
virkelig.

I
den sidste periode blev der lukket af bagude, og da Peter scorede sit
andet mål var det kun af kosmetisk betydning, da der manglede mindre
end et minut.

Returopgøret

Dagen
efter, onsdag, var der returopgør hjemme i Gentofte. Igen fik vi en
ønskestart, denne gang med to scoringer i starten af kampen.

Vi
fik et tidligt powerplay, og denne gang fik vi lirket Rungsteds
stærke defensiv op, da Albert fangede en retur, som han sendte i
mål. Næste gang 1. kæden var på is, blafrede nettet igen. Denne
gang sendte Fugl et dommedagshug op i modsatte hjørne.

Den
hurtige, og måske lidt lette, føring betød, at vores drenge gik
lidt ned i kadence, så Rungsted kom bedre med i kampen, og da
Dullers tropper reducerede til 2-1 kort ind i 2. periode var der
nervøsitet at spore – især hos forældrene.

Men så tog 1.
kæden igen fat med to mål i slutningen af 2. periode, først Peter
og dernæst Kanlund, så drengene kunne gå ind i omklædningsrummet,
hvor der ventede kakao og frugt, samt en komfortabel 4-1 føring af
lune sig på.

I
den sidste periode scorede vi hurtigt to mål, ved Vladimir og Fugl,
så kampen var definitivt afgjort. Resten af kampen blev en
’walk-over’ uden de store chancer eller flotte spil for den sags
skyld. Men Aske ville lige sætte sit aftryk på SM-bronze-medaljen,
da han sluttede målfesten med at score til 7-1.

Jublen
i omklædningsrummet var enorm, det var helt klart en forløsning for
drengene at DM-billetten var blevet indløst. Vi spiller DM i Herning
den 17.-19. marts med følgende program:

Fredag

Kl. 12:00
Kamp mod Herning

Kl. 16:00 Kamp mod Aalborg

Lørdag

Kl.
09:00 Kamp mod Hvidovre

Kl. 18:00 Kamp mod Rødovre

Søndag

Kl.
09:00 Kamp mod Vojens

Generalforsamling afholdes torsdag d. 30 marts kl. 19

10. mar. 2017, kl. 11.03

Generalforsamling d 30 marts 2017.docx

Kom og prøv ishockey - DET ER BÅDE SJOVT OG SEJT

21. feb. 2017, kl. 09.44

Er
du fra årgang 2009 eller yngre, så kom til Gentofte ishockey hal Søndag d. 5.
marts kl. 9.00 - 10.30 og prøv ishockey.

Medbring skater-/cykelhjelm, resten af
udstyret kan lånes. DET ER SEJT at spille ishockey.

Ishockey har ALT - Tempo, fysik og
teknik og smidighed, og er den mest populære vintersport i verden.

Hvem vil ikke gerne være sej og have det sjovt?

Kom og prøv og vær en
del af Gentofte Stars succes!

Se mere på plakaten her: Det er både sjovt og sejt at spille ishockey - kom og prøv, helt gratis

Morgentræningen fortsætter efter vinterferien

10. feb. 2017, kl. 13.54

Kære alle

Tirsdags-morgentræningen fortsætter efter vinterferien fra uge 8
til og med uge 13 hver tirsdag kl. 6.30 - 7.20, og første gang bliver den 21. februar.

Det er muligheden for at få ekstra træning fra den øverste
hylde - Eliteholdets træner og klubbens sportschef Karsten Arvidsen, vil som
sædvanlig stå for træningen.

Før vinterferien var der 18 spillere til morgentræning - vi
håber vi bliver endnu flere efter vinterferien.

Få en kanon start på dagen, hvor fokus vil ligge på:

- Power Skating

- Skills træning

- Puck og stok teknik

Prisen for at deltage de 6 tirsdage er 475 kr. Det er kun muligt
at tilmelde sig hele perioden. Tilmeldingen foregår med betaling på hjemmesiden
under betalinger: gentoftestars.dk/klub/gento...

Når betaling er sket vil man blive lagt på en holdsport side for
morgentræning, hvor man så tilmelder sig til træningerne . Det er kun muligt at
deltage, hvis der er betalt via hjemmesiden.

Minimum 15 deltagere og maks. 25 deltagere - så skynd jer!

Vel mødt

Bestyrelsen

Oliver Reuter på U18 Landsholdet

3. feb. 2017, kl. 11.09

Det er med stor glæde at kunne fortælle, at Oliver Reuter er udtaget til U18 landsholdet.

U18 landsholdet spiller i næste uge en 4-nationers
turnering på hjemmebane, og landstræner Martin Struzinski har nu udtaget
holdet. Turneringen afholdes i Aalborg fra den 7 februar, og samlingen
slutter igen lørdag d 11 februar.

Drengene skal spille 3 kampe mod henholdsvis Letland,
Østrig og Norge, og det bliver altså med deltagelse af en af Gentofte Stars unge talenter.

Tillykke til Oliver og held og lykke i Aalborg

Vil du være en del af succesen?

1. feb. 2017, kl. 08.18

Billede er fra U9 Cup i Hvidovre, hvor det bestemt også ser ud til de herlige børn har haft en god oplevelse.

U9 Cup vindere i Rødovre

Sidste weekend deltog Gentoftes U9 hold i Rødovres turning for hold i U9
rækken.

Her vidste Gentofte stor moral, spilleglæde og vilje, da holdet gik ubesejret
igennem turneringen.

Det var på trods af 5 afbud, grundet årstidens influenzaer, men det holdt ikke de andre tilbage, som alle leverede stærkt
spil fra Gentoftes unge drenge og piger.

Alle børnene havde en fantastisk dag, og en stor oplevelse som de sent vil
glemme.

​U15.2 Landsmesterskab var en succes

26. jan. 2017, kl. 15.06

Det kan vi med
sindsro konstatere ud fra de mange rosende erkendelser, som vi i IC
Gentofte har modtaget fra størstedelen af de otte gæstende klubber.
LM blev vundet af Herning, mens vi selv skøjtede bronzemedaljerne i
hus.

Ni hold, inklusiv
hos selv, deltog ved U15,2 LM i Gentofte Sportspark, som dannede
rammen om et perfekt værtsskab. Med 10 store omklædningsrum i eller
tæt på de to isflader tilbyder vi forholdsvis gode omklædningsrum.

Der blev skabt et
hyggeligt miljø nær kiosken – både i entré-området, hvor der
hele tiden var mange mennesker, der skabte en usædvanlig god
ishockeystemning, for det emmede af hockeysnak blandt spændte
forældre og børn i 12 til 14-års alderen i mere eller mindre
ishockeyudstyr.

Kunstens rum blev
brugt til forældreafslapning, hvor de kunne få varmen med og i
ishockeyens klublokale var der adgang til trænere, ledere og DIU,
mens deltagerne blev bespist i festlokalet – klods op af
ishallerne. Og så tilbød vi noget så usædvanligt som et 32-siders
LM Magasin, hvor alle holdets trænere blandt andet blev interviewet.

”Alt ligger jo
samlet. Det her er ideelt til afholdelse af et LM eller tilsvarende
store turneringer,” sagde Henrik ’Duller’ Schultze fra
Rungsted, som der blev nikket genkendende til stort set af alle de
øvrige gæstende hold, dommerne og DIUs repræsentant Flemming
Green.

Kort skrevet fik vi,
som klub, ufattelig meget ros i løbet af og i dagene efter LM
weekenden. Men det skyldtes ikke kun de fysiske rammer, men også en
stor flok engagerede forældre fra U15, som i den grad leverede en
fantastisk indsats, uanset om de skulle sidde og fryse i uret, være
på non-stop i kiosken, knokle i køkkenet eller være klar til
umættelig antal spørgsmål i sekretariatet. Alle var på.

Højt niveau og
jævnbyrdigt

Personligt har jeg fulgt dansk ungdoms-ishockey
de seneste 15 år, og de seneste 10 år særdeles tæt. Derfor har
jeg også set de fleste LM, som har været spillet siden 2011.

Niveauet har altid
været svingende, for der har været langt mellem de bedste og de
mindst dygtige hold. I år var usædvanligt for alle hold leverede
ishockey på et højt niveau – der var ingen dårlige hold.

Spillet var hurtigt,
flydende og kamp efter kamp var jævnbyrdig. At jævnbyrdigheden var
utrolig blev bevist i sekretariatet, hvor Flemming Green og jeg
regnede og regnede på begge puljer frem til sidste puljekamp.

To slutresultater
havde været for meget af det gode, for så ville alle fem hold i
pulje A slutte på 6 point, mens pulje B var tæt på at ende
fuldstændig identisk fra nummer 2 til 4 i den fire hold store
gruppe. Sådan endte det lige akkurat ikke, så regnskabet blev noget
nemmere efter de sidste kampe var spillet.

Jysk på toppen

Det var et
forrygende LM, hvor Hernings mandskab alligevel stak ud, fordi deres
bredde viste sig enorm stærk. Det gjorde, at uldjyderne trak fra og
kunne trække sig ubesejrede ud af turneringen.

Vi havde selv et
godt LM, selvom vi tabte til Vojens, som i den grad forstod at
udnytte deres chancer, så vi tabte 3-5 til sønderjyderne, trods
klar overvægt i spil og chancer til os. Det nederlag blev ’dyrt’
i længden, fordi Vojens blev nummer to i puljen som vi vandt.

I finalespillet tog
man sine indbyrdes opgør med til puljespillet og da Vojens havde
besejret os, havde vi 0 point med i finalespillet og Vojens 3, selvom
vi vandt puljen. De to øvrige modstandere i finalespillet var
Rungsted og de senere vindere fra Herning.

I det, som skulle
vise sig at blive kampen om bronze, vandt vi 3-2 efter straffeslag
over Rungsted. Vi førte ellers komfortabelt 2-0 og vandt
skudstatistikken suverænt, men Rungsted tog fusen på os i
slutminuttet med et flot powerplaymål, hvor de spillede 6 mod 4.

Da et voldsomt
satsende mandskab fra Vojens, som vist glemte alt om bredde-ishockey
i den afgørende kamp, vandt over Rungsted var det hele desværre
afgjort, da vi skulle møde Herning.

Det hindrede dog
ikke en ’moralsk’ finale, da turneringen blev afsluttet med at
Herning og Gentofte mødtes. Herning manglede otte spillere/målmand
fra toppen, mens vi var uden syv spiller/målmand. Alligevel foregik
’finalen’ på et utroligt højt niveau med fire kæder i spil på
begge mandskaber. Ingen toppede, ingen sprang kæder over og efter en
nervøs start flød spillet.

ng kom foran
0-2, men vi fik reduceret til 1-2 og en intens jagt på en udligning
blev sat ind, men en stærk keeper og stolperne var i vejen, så
Herning holdt stand.

Tager vi U15,2
puljeturneringerne med var det tredje gang, at Herning vandt over os
i ’finalen’ med et mål i denne sæson.

Dermed blev det jysk
på toppen, da Herning vandt foran Vojens, mens vi blev nummer tre og
dermed sikrede de første LM-medaljer til klubben i U15-regi.

Vejen til bronzen
blev sikret via sejre over Amar 3-0, Frederikshavn 8-3 og Aab 2-1.

Slutstillingen
for hele LM blev: 1. Herning


 2. Vojens


 3. Gentofte


 4. Rungsted


 5. Frederikshavn


 6. Amar’


 7. Aab


 8. Hvidovre


 9. Esbjerg

Som klub kan vi kun
være stolt af at have leveret ishockey-danmark gode rammer.

U8 vinder sølv i Sverige - har du lyst til at være med?

24. jan. 2017, kl. 14.57


Gentofte
Stars U8 (årgang 2009) spillede Cup i
Helsingborg sidste lørdag. De vandt alle fem gruppespils kampe, og lykkedes at nå finalen, hvor det blev til flotte sølvmedaljer. En imponerende indsats på
trods af at de kun var 9 spillere, og havde en fantastisk "stand-in"
målmand.

Holdet hører til blandt de bedste i Danmark, men de vil gerne
have nogle flere holdkammerater, så har du en klassekammerat, din nabo, eller din lillebror, som alle går rundt med en drøm om at spille ishockey, så kom til prøvetræning på søndage kl. 9.20 -
10.30.

Venligst kontakt vores træner inden du kommer til din første træning, så
vi kan sørge for at have et sæt låne-udstyr klar:

Ring eller mail til: Jeppe Ahlberg på 2333 7211 - eller mail, jeppeahlberg@gmail.com

På fed Camp i uge 7 - hvad skal du ellers lave?

13. jan. 2017, kl. 15.05


Gentofte Stars arrangerer Vinterferie Camp for U9, U11 og U13 fra d. 13-16
februar.

Trænere:

Eliteholdstræner Karsten Arvidsen, U20 landsholdstræner Olaf Eller
samt udenlandske spillere fra Gentofte Stars' elite-trup.

Program:

2 x ispas, 1 x fysisk, 1 x video gennemgang og et måltid varmt mad
pr. dag. Der vil være fokus på angrebsspil. Spillerne deles op i 2 grupper.

Pris: kun 1.500 kr. Du får det fulde program på plakaten her

Skynd jer at tilmelde jer på Gentofte Stars hjemmeside under betalinger via linket her.


Tilbuddet bliver også sendt til andre klubber.

De bedste ishockey hilsener

Bestyrelsen

Morgentræningen fortsætter i det nye år

21. dec. 2016, kl. 08.45

Kære
medlemmer

Tirsdags
morgentræningen fortsætter efter nytår fra uge 1 til og med uge 6 hver tirsdag
kl. 6.30 - 7.20. Første gang efter nytår bliver tirsdag den 3. januar. Dette er
muligheden for at få lidt ekstra træning fra den øverste hylde- Eliteholdets
træner og vores sportschef Karsten Arvidsen.


en kanon start på dagen, hvor fokus vil ligge på:

-
Power Skating
- Skills træning
- Puck og stok teknik

Prisen
for at deltage de 6 tirsdage er 475 kr. Det er kun muligt at tilmelde sig hele
perioden. Tilmeldingen foregår med betaling på hjemmesiden under betalinger: gentoftestars.dk

Når betaling er sket vil man blive lagt på en
holdsport side for morgentræning, hvor man så tilmelder sig til træningerne .
Det er kun muligt at deltage, hvis der er betalt via hjemmesiden.

Minimum
15 deltagere og maks. 25 deltagere - så skynd jer!

Vel
mødt

Bestyrelsen

Endnu en finale for U15

29. nov. 2016, kl. 10.18


U15 havde en forrygende tur til Aalborg, som ud over god stemning og hygge også resulterede i en flot andenplads. Her nydes frokosten på vej hjem. Solen skinner på mere end én måde på klubbens U15.


I alt mødtes 11 hold fra hele landet med deres U15,2 mandskaber, da Aalborg var værter for den anden puljeturnering.

Fra den første puljeturnering var de fem bedst placerede hold i A-puljen, og der var vi placeret i kraft af en samlet 2. plads i Frederikshavn, hvor vi tabte finalen til Herning. Det gentog vi desværre, men det kommer vi tilbage til.

21 spillere og to målmænd drog i samlet flok i bus til Aalborg allerede fredag eftermiddag. Dermed var det kun ni spillere fra truppen, som ikke var med. Fem skulle med U17 til puljeturnering i Frederikshavn, og så havde vi nogle på skadeslisten samt et par afbud.

Vi havde en overnatning i det nordjyske, inden den første kamp lørdag formiddag. Natten på Hotel Scandic blev brugt til andet end at sove, for der blev snakket til alt for sent på nogle af værelserne.

Det kunne vi godt mærke et stykke op ad lørdagen. Flere var kridhvide i ansigterne af træthed, og spillet var tungt og usammenhængende. Alligevel vandt vi 4-3 over Esbjerg - efter straffeslag, da Popovic reddede tre ud af tre forsøg – og Conrad Schmidt havde scoret på sit forsøg. Synd for Lutte der fik sig en ordentlig tur i banden, så en øm ryg holdt ham fra flere kampe i Aalborg.

Pudsigt nok fik vi en advarsel om, at vi var for mange spillere i truppen. Vi måtte kun være 22 og der stod 23 på holdlisten – det må man ikke. Så vi skulle pille en spiller fra, som så blev Jonas Krabbe. Det virkede helt sort, at vi skulle ’straffes’ for en bred trup, når Esbjerg intet fik at vide med deres to kæder og en målmand, når reglerne siger, vi skal stille med tre kæder og to målmænd. Nå, men sådan er der så meget.

Desværre var drengene ikke vågnet i den anden kamp, hvor vi mødte Rungsted, men hev dog en 2-1 sejr hjem, så det blev lige vel spændende til sidst. I begge kampe havde vi dog klart overvægt i både spil og skud på mål, men kønt var det ikke.

Så kom vi længere op af dagen, og drengene virkede tændte til puljefinalen mod Herning. Fugl lagde ud med to hurtige kasser, og så var grundstenene lagt til en flot overbevisende sejr på 5-1. Vores klart bedste kamp i turneringen, da alle fire kæder lagde et tungt pres på jyderne, som kæmpede bare for at få pucken ud af zonen.

Jeg må give lidt ekstra ros til 4. kæden, som spillede forrygende i den her kamp. Jeg tror simpelthen ikke, at andre klubber i Danmark kan mønstre så stærk 4. kæde på U15, som vi kan. ”I kommer jo også med en hel hær af gode spillere,” som Hernings træner Møller sagde og løftede øjenbrynene i respekt, da vi fortalte, der var otte spillere siet fra.

I den sidste kamp skulle vi bruge et point til at komme i finalen, og det lykkes lige akkurat. Egentlig ikke med hiv og sving, for vi pressede hårdt på for at vinde kampen, men værterne kæmpede som vilde for at få kampen ud i straffe, som lykkedes med hiv og sving samt en del dommerhjælp, som var lige på grænsen til at blive pinligt. Nå, men vi endte i straffe, som Aab vandt og nordjyderne fejrede det som en DM-truimf. De var i omklædningsrummet ved siden af os, og der var virkelig fejring på bedste vis. Til sidste måtte jeg lige et smut ind forbi og høre, om de troede, de var i finalen?

”Nej, nej,” sagde deres materialemand, ”vi er bare så stolte over at have vundet over Jer. Det er kæmpe stort for os.”

Endelig var ishockeydagen slut og vi sluttede hele dagen med chips, kakao og pebernødder på hotellet, så der var plads til lidt hygge inden sengetid. Alle fik sovet denne nat, men der skulle rystet lidt pebernøddeknas væk fra en seng, da en af vores altid aktive spillere havde hygget sig med at knuse pebernødder og drysse krummerne ned i dobbelt-sengen på naboværelset ;o)

6:15 stod vi klar på hotellets P-plads. Der skulle løbes fem runder, så kroppen kom i gang. Det var finale-morgen, for Herning ventede klokken 8. Desværre var vi også uden Conrad Schmidt, som havde et ømt haleben, så han ikke kunne skøjte, da han faldt uheldigt i kampen mod Aab. Med Schmidt ude fik Voldmester dobbeltpas – utroligt som han arbejdede og forståeligt, han havde ømme lår om søndagen.

Vi startede virkelig skidt i finalen. Mange dumme fejl i egen zone, usammenhængende spil og alt for lidt løb uden puck. Tidligt i kampen kom vi bagud 0-1 efter et kæmpe fejlpas i egen zone. Dem var der flere af, men Sander reddede os fra at komme yderligere bagud.

I slutningen af perioden fik vi bedre fat og i de sidste 20 minutter besatte vi Hernings zone, men vi må erkende at uskarphed og for lidt aggressivitet foran deres mål kostede os en ellers fortjent sejr i puljeturneringen, for vi var ubetinget det bedste hold, selvom vi kørte på i hver eneste kamp med fire kæder.

Med godt et minut tilbage af finalen hørte jeg træner René råbe: ”Nej, vi topper ikke. 3. kæden – jeres tur.”

I de sidste afgørende sekunder sluttede 4. kæden af, og vi var tæt på lige til sidste sekund, men pucken prellede af på skinnen af Hernings keeper, og Ahlberg manglede lige 2-3 sekunder mere tid, for han kom ellers først på returen. Tiden var dog udløbet.

Nederlaget kunne ikke tage endnu en god puljeturnering fra os, og slet ikke hyggen. Der var super god stemning, og truppen blev rystet endnu mere sammen end den allerede var.

Alle fire puljeturneringerne på U15 niveau har alle været med Gentofte Stars i top 3. Den første U15,1 puljeturnering vandt vi i Hvidovre, så blev U15,2 nummer to i Frederikshavn, mens U15,1 blev nummer tre i Aalborg og så sluttede vi af med denne andenplads i weekenden den 26.-27. november.

Der er noget at bygge på med vores 32 mand store trup, som hele tiden bevæger sig i den rigtige retning uanset spillerens niveau.

Peter Fugl Jensen
Holdleder, U15

U15 har arbejdet hårdt med den fysiske træning, her fra en boksetræning tidligere på året.

Stars dag søndag den 11. December

24. nov. 2016, kl. 07.23

Årets stars dag bliver søndag d. 11 december. Kom i hallen og spil en masse ishockey på tværs af holdene

Starsdag.pdf

SWETECH Hockey kommer til Gentofte Stars

21. nov. 2016, kl. 08.53

Den anderkendte svenske træner Dag ”Dagge” Wenström, SWETECH Hockey kommer
til Gentofte Stars d. 10 og 17 december 2016 fra kl. 19.00 – 21.15 og tilbyder
skøjtetekniktræning til vores ungdomsspillere fra U11 og op. Der er mange
spillere i Gentofte, som har deltaget i Dagge’s træninger og camps og alle giver
ham absolut topkarakter.

Pris for deltagelse er 175 kr. pr. gang og tilmelding sker på Gentofte Stars
hjemmeside og skal ske senest d. 30. november via dette link på klubbens hjemme side her.
Man betaler separat for hver deltagelse.

Der kan max være 25 deltagere, og vi kører efter ”først til mølle”
princippet. Er der ikke mindst 15 tilmeldte spillere pr. 30. november aflyses
det.

Vi håber I vil bakke op om dette gode initiativ, så vi forhåbentlig kan
tilbyde flere træninger med Dagge efter nytår.

Bedste ishockeyhilsener

Bestyrelsen

Morgentræningen igang - du kan nå det endnu

15. nov. 2016, kl. 11.01

12 morgenfriske børn er startet på morgentræning om tirsdagen, og du har stadig chancen for at være med frem mod Jul.

De næste fem gange for 400 kr. med start d. 22. november kl. 6.30 - 7.20.

Tilmelding bliver først til mølle - der er maks. 20 pladser.

Få en kanon start på dagen, hvor fokus vil ligge på:

- Power Skating
- Skills træning
- Puck og stok teknik

Træner er Karsten Arvidsen.

Træningen gør en forskel som tydeligt kan ses på spillernes skøjteløb – og feedback er, at dem som deltager, faktisk er mere friske i skolen efter morgentræning - og ikke mere trætte, som nogen måske tror!

Prisen for at deltage hver tirsdag frem til jul er som tidligere nævnt 400 kr. Det er kun muligt at tilmelde sig hele perioden. Tilmelding foregår med betaling på klubbens hjemmeside, benyt linket direkte her: http://gentoftestars.dk/klub/gentofte-stars-stjern...

Når betaling er registreret, vil man få adgang til holdsport for morgentræning, hvor man så tilmelder sig de enkelte dage.

Det er kun muligt at deltage, hvis der er betalt via hjemmesiden.

Vel mødt

Bestyrelsen

Gentofte Stars U10 vinder svensk cup

15. nov. 2016, kl. 10.13

Flot Cup- sejr til U10

Første søndag i november vandt Gentofte Stars U10 en cup i Landskrona efter 4 sejre over svenske hold.

Finalen blev sikret med sikre sejre over Rögle og Trelleborg samt en saml 1-0 sejr over Frosta.

Gentofte Stars mødte Åstorp i finalen, som lige så sikkert havde vundet deres pulje. Det blev en tæt kamp, hvor Gentofte lagde klart bedst ud med gode afleveringer og alle holdt deres positioner. Det gav en hurtig 1-0 føring. Men ret hurtig fik Åstorp udlignet på en enkeltmands præstation og Gentofte begyndte for første gang at spille lidt nervøs, men manhavde fortsat de fleste chancer.

Kampen endte 1-1 i ordinær spilletid! Gentofte Stars afgjorde kampen kort ind i overtiden, og hermed kunne Gentoftes U10 hold tage pokalen med hjem.

Gentofte havde gennem hele turneringen det absolut bedste sammenspil og U10 dygtige træner Ágúst Ásgrímsson og Chris Hedquist formåede at få holdet til at holde koncentration hele turneringen igennem.

Et stort tillykke med sejren.

Stegt flæsk i klublokalet hver onsdag

15. nov. 2016, kl. 10.16

Fra onsdag d. 9/11 er der mulighed for fællesspisning i klublokalet efter træning. Der bliver serveret stegt flæsk med persillesovs. Så kom og spis med holdet efter træning. Pris 29 kr. for børn under 12 år og 49 kr. for voksne og børn over 12 år Stars_aftensmad.pdf

Unge Stjerner vinder egen Cup

1. okt. 2016, kl. 16.21

Coach Jan Nielsen giver gode råd med på vejen, her i pausen mellem to perioder.


Ubesejret, det var hvad de to Stars U9 hold præsterede sidste weekend hvor der blev hold cup, med deltagelse af Rungsted, KSF, Hvidovre og Rødovre. Ganske imponerende resultat af de unge stjerne, som kun måtte sætte point til i én enkelt kamp mod de evige rivaler fra Rødovre, som sluttede uafgjort.

Som den skarpe læser allerede har opdaget, ja så deltog Gentofte Stars U9 med hele to hold, og i det hele taget oplever vi en herlig trænings-indsats på samtlige årgange, hvilket begynder at vise resultater. De fleste af vores ungdomshold blander sig i topstriden, når der spilles cups. En fantastisk udvikling for klubben.

Husk, det er søndag den 2. oktober hvor nye Stjerneskud kan forsøge sig på isen. Her vil der være mulighed for at låne udstyr, ligesom der vil blive serveret saftevand og mon ikke der er en kop kaffe til far og mor.

Den flotte resultat gik heller ikke forbi redaktionen på Villabyerne, som har skrevet super flot om vores kommende Stjerner. Læs mere her: http://www.e-pages.dk/villabyerne/1145/html5/1/

Dommerkursus

15. nov. 2016, kl. 10.19

Onsdag den 5. oktober kl. 18-21 afholdes der grund dommerkursus. Kurset er for alle dem der har lyst til at uddanne sig til dommer.

For at blive dommer skal du være U15 spiller eller ældre. Kurset er også for forældre der har lyst til at tage dommerkursus eller bare gerne vil høre mere om reglerne. Kurset afholdes i klubrummet. Medbring selv mad og drikke!

I weekenden efter dommerkurset er der Løvecup (U7) fra kl. 14-18. Her håber jeg, at alle dommerne fra kurset kan være dommer den dag. Antallet af kampe til hver ny dommer afhænger af, hvor mange der melder sig. Jeg kommer og starter kurset op og har der brug for en tilbagemelding på, hvem der kan søndag. Som dommer skal man selv anskaffe en dommerfløjte, så hvis du ikke allerede har en skal du købe en inden du skal være dommer første gang.

Jeg vil gerne vide, hvor mange der deltager på kurset, så meld dig til på aktiviteten på U15 Holdsport eller skriv til mig på: s.rye.moller@gmail.com

​Vil du prøve at spille ishockey?

21. sep. 2016, kl. 12.30

Rekrutteringsdag 2 oktober final.docx

Søndag
d. 2. oktober kl. 9.00 - 11.00
kan alle årgang 2008 - 2012 komme til Gentofte Skøjtehal og prøve hvordan det er
at spille ishockey i Gentofte Stars med fuld ishockey udstyr på, som børnene kan
låne.

Der
er også kage og saftevand til alle børn samt kaffe til forældre.

Del
det gode budskab til jeres netværk via Facebook mv.

Lady Stars 1 lukkes

15. nov. 2016, kl. 10.21

Kære alle

Klubbens damehold, Lady Stars 1, må desværre lukke på grund af manglende spillermateriale. Det har været 5 gode år med damehockey på højeste niveau, men i denne sæson var det ikke muligt at skabe et hold.

På trods af hårdt arbejde fra trænere, holdledere og spillere lykkedes det ikke. Skulle muligheden vise sig igen, er klubben klar til at oprette holdet igen.

Klubben har fortsat et Lady Stars 2, der træner en gang ugentligt.

Hilsen Bestyrelsen

U15 viser lovende takter

30. aug. 2016, kl. 22.53


Ved weekendens puljeturnering vandt U15 finalen over Hvidovre.

De seks deltagende DM-hold fra U15 Danmarksmesterskaberne fra sidste sæson skulle mødes i en puljeturnering i Hvidovre arrangeret af DIU.

Desværre havde Rødovre booket sig ind til en cup i Stockholm allerede i maj måned, og da DIU rykkede puljeturneringen en uge frem sammenholdt med den ’normale’ weekend for puljeturneringen, så blev det til et afbud fra de forsvarende Danmarksmestre.

Dermed skulle vores drenge op mod Hvidovre, Vojens, Herning og Aab. Turneringen var strikket sådan sammen, at nummer 1 og 2 i puljen skulle mødes i en finale, som vi hurtigt kvalificerede os til via sikre sejre.

Først blev Hvidovre besejret 5-2, efter en rigtig flot kamp af drengene, for Hvidovre har et stærkt mandskab. Dernæst mødte vi ’de store drenge’ fra Vojens, som vores spillere vist troede var en smal sag, for de tog meget let på opgaven. Vi skøjtede slet ikke, som vi plejer, vores forechecking var uden intensitet og vores backchecking stort set ikke eksisterende, hvilket turneringens positive overraskelse udnyttede flot. Vi endte dog med at vinde 5-4, efter en afgørende scoring 20 sekunder før tid.

Til aftenens sidste kamp var vi tilbage i vanlig stil. Herning blev mast tilbage, og kun storspil i målet af jydernes målmand Thor Baden hindrede en afklapsning. Eller som træner René sagde: ”Vi skød ham god.”
Skudstatistikken sagde 33-8 til os, og vi vandt 4-1. Finalenpladsen var sikret, for vi var bedre indbyrdes med Hvidovre, og de øvrige hold besejrede hinanden på tværs.

Derfor var den sidste kamp mod Aab uden pointmæssig betydning, og vi sendte fire spillere op til U17 træningskamp. Alligevel var vi overbevisende mod nordjyderne, og vores sejr på 3-0 var fuldt fortjent, selvom vores to målmænd stod godt. Skudstatistikken var 24-17 i vores favør.

Så ventede finalen. Desværre havde vi en skade og et afbud til finalen, så vi ikke kunne stille fire fulde kæder, så vores center-spillere gik i turnus. Hvidovre fik en forrygende start, og vi så ud til at få det svært mod Hvidovre, som havde spillet sig op i løbet af turneringen.

Vi kom yderligere bagud, men kort før pausen fik 4. kæden reduceret til 1-2. Dermed ventede en spændingsmættet 2. periode, som fik de helt store hyl frem hos mødre, og dybe nøøøj-brøl frem hos fædrene. Det var en super finale med alt, hvad hjertet kan begære. Vores turneringstopscorer Frederik Kanlund fik udlignet til 2-2 midtvejs i perioden og da vi sad godt på kampen, mens Hvidovre var farlige i omstillingerne, så var kampen helt åben. Men der kom ikke flere mål og på straffe var vi køligst. Vores U15 havde vundet puljeturneringen og fik en drømmestart på sæsonen.

At vi vandt var naturligvis rart, men det var mere måden, vi vandt på, som lunede i lederstaben. Vi spillede turneringen igennem med fire kæder, toppede på intet tidspunkt (heller ikke i box- og powerplay) og vi fik tre målmænd i spil, som alle gjorde det godt.
I finalen fik Hvidovres 3. kæde et skift i 2. periode, og vores dygtige modstander toppede tydeligvis gennem perioden, mens vi bare kørte korte skifte 1-2-3-4 kampen igennem. Det er altså en helt utrolig dejlig måde at vinde på og træner René Rübenach fortsætter ufortrødent sin udvikling af alle spillere dybt ned i truppen.

I omklædningsrummet var humøret naturligvis højt, alle var glade for alle havde haft deres store andel af turneringssejren.

Florida Pro Hockey Camp i uge 42

15. nov. 2016, kl. 11.08

Gentofte stars præsenter Florida Pro hockey Camp 19-23 oktober. Tilmelding og betaling foretages under menupunkt "Camps" og "Ny spiller"

Floridia Pro Hockey Camp.pdf

Gentofte Stars ansætter Olaf Eller

4. aug. 2016, kl. 15.09

Kære medlemmer

Det er en stor glæde, at kunne fortælle, at klubben har lavet aftale med Olaf Eller som sportslig konsulent.

Olaf kommer til klubben med en stor erfaring fra at udvikle dansk ishockey og ishockeyspillere gennem en mangeårig indsats. Olaf vigtigste opgave bliver sammen med sportsschef Karsten Arvidsen at fortsætte den sportslige udvikling af Gentofte Stars. Olaf vil i princippet bidrage med sin erfaring på alle klubbens hold, men hans fokus kommer til at ligge på de ældste årgange.

Behovet for at styrke klubben med flere sportslige kompetencer kommer som resultat af en mangeårig, dedikeret og succesfuld indsats af Karsten Arivdsen og alle vores ungdomstrænere. De har medvirket til en udvikling og fastholdelse af dygtige ishockeyspillere, der er ved at nå de ældste årgange.

Olaf får også til opgave at udvikle klubbens tilbud af camps og special-events, og Olaf vil allerede i den kommende sæson sætte sit aftryk.

Det er tidligere annonceret, at Olaf Eller også hjælper eliteholdet som assistenttræner. Klubbens bestyrelse ser det som en styrke, at Olaf bidrager til udviklingen i både amatørklubben og eliteholdet. da det giver et løft for hele ishockeyniveauet (U7- til elite-niveau)i Gentofte Stars.

Vi ser frem til at trække på Olaf' rutine og kompetencer og sammen fortsætte klubbens udvikling.

Bestyrelsen håber I vil hjælpe med at ønske Olaf velkommen til klubben.

Venlig hilsen

Bestyrelsen

Fredag, 29. Juli 2016 14:12 | Skrevet af Jan Barsballe