Klubinfo

​Velkommen til Gentofte Stars

Velkommen som nyt medlem eller begynder til ishockey i Gentofte Stars. 


Vi er en klub med en lang tradition for at udvikle spillere fra de yngste årgange til 1. division og eliteserien.


Man kan starte til ishockey hele året rundt. Vi starter træning på isen i begyndelsen af august, og slutter 1. april. I maj og juni vil der stadig være istræning, men i perioden har vi mest fokus på sommertræning med blandt andet, løb, styrketræning osv. Juli holder vi fri.


Holdende er opdelt i U8, U10, U12, U14, U16 og U18. Det er således, at holdet U8 er for spillere under 8 år, og U10, U12, U14, U16 og U18 er for spillere under 10, 12, 14, 16 og 18 år.


Som begynder skal du altid møde op til en U8 træning. U8 holdet er altså her alle starter. Såfremt du er ældre end 7 år, og skal spille på et andet hold, vil træneren rykke dig op på det hold så snart du er klar til det i forhold til dit skøjteløb. 


Når du starter første gang skal du møde 30-45 minutter før træning, så vi har tid til at tage godt imod dig. På vores hjemmeside kan du se træningstiderne for U8 holdet, og du kan se hvilke datoer hvor du kan møde op som ny spiller.


Inden du kommer skal du kontakte træneren på forhånd. 


Som begynder kan du låne udstyr i to måneder for at komme i gang, og du får det udleveret første gang du starter. (Det koster 500 kr. i depositum, som refunderes når udstyret returneres.) Du låner skøjter og stav fra gang til gang. 


Du kan finde kontakt information på U8 træneren på vores hjemmeside www.gentoftestars.dk, under ”hold” (U8) og underpunktet ”ledere”. Til de første træninger skal du blot medbringe sved-tøj, f.eks ski-undertøj eller tynd langærmet trøje og et par tynde træningsbukser, samt en drikkedunk. Vi hjælper og giver vejledning til at få udstyret på, og hvad der ellers måtte være af spørgsmål.


For de yngste spillere tilbyder vi helt grundlæggende skøjtetræning, og så snart man er fortrolig med det, kommer man til at spille med stav og puck. 


Undervisningen på de mindste årgange er konkrete øvelser blandet med en stor del leg. Selv for de mindste årgange arrangeres kampe mod andre klubber. Hvis du gerne vil høre lidt mere om sporten inden du kommer, er det en god idé at ringe til træner eller holdleder for det hold, der passer til din aldersgruppe.


Er du allerede ishockeyspiller og kunne tænke dig at prøvetræne i Gentofte, skal du kontakte træneren for det hold, der passer til dig. Trænerens oplysninger finder du på hjemmesiden www.gentoftestars.dk under ”hold” og underpunktet ”ledere”.


Som begynder kan man træne et par uger uden at være medlem, men herefter skal man betale kontingent. Oplysninger om indmeldelse og kontingent findes på hjemmesiden under punktet ”Indmelding og kontingent”.


Klubben drives hovedsageligt at frivillige og aktive forældre til spillerne, og derfor er det vigtigt at man som forældre til ishockeyspillere er klar til at give en hånd med. 


Som medlem i Gentofte Stars forventer vi at alle familier bidrager i løbet af en sæson, med ca. 20 timers arbejde i klubben eller omkring holdet. Som eksempel på frivilligt arbejde er at være med til at leje skøjter ud til offentlig istid eller det mega populære Isdisco.


Har du stadig spørgsmål om holdene eller klubben, så kontakt trænere og holdledere, eller medlemmer af bestyrelsen – information om email og telefonnumre findes på hjemmesiden.


Vi håber du hurtigt finder dig godt tilpas i klubben – velkommen.


Du har mulighed for at hente velkomstfolderen som pdf her:

Velkomstfolder